vtwonen verhuist: de partners

Niet alleen de vtwonen stylisten trakteren op prachtige metamorfoses, ook onze partners zorgen ervoor dat de bewoners zich in seizoen 1 van het nieuwe programma vtwonen verhuist weer helemaal thuis voelen. We stellen ze graag even aan je voor. 

Eijerkamp

Eijerkamp is de nationale wooninspirator en online en offline toonaangevend in wonen, slapen en design. Eijerkamp maakt het (woon)leven aangenamer en inspirerender. Als ‘House of Brands’ vind je er alle toonaangevende woonmerken onder één dak.

GROHE

Al vele tientallen jaren lanceert GROHE innovatieve, ontwerpgedreven en prijswinnende badkamer- en keukenkranen. De experts weten alles van gieten, galvaniseren, montage, schuren en afwerken om de allerbeste producten te maken. Voor jouw plezier én gemak. Alle producten worden gemaakt met een levenslange kwaliteit en unieke functies voor ‘Pure Freude an Wasser’.

Histor

In elke aflevering van vtwonen helpt Histor om de gewenste sfeer in huis te bereiken. Je krijgt de nodige verftips en we laten het effect zien van bijzondere kleuren en het gemak van Histor Perfect Finish lak in de handige vierkante verpakking.

KPN

Met passie werkt KPN aan veilige, betrouwbare en toekomstbestendige netwerken en diensten, zodat alles en iedereen altijd en overal verbonden met elkaar zijn. Elke dag weer, al ruim 135 jaar. Fijn: met Internet van KPN heb je nu standaard overal goede wifi in huis. Wil je je wifi toch nog versterken? Dan is de gratis online tool de KPN Wifi Tuner handig. Hiermee ben je écht van kelder tot zolder online.

Upstairs Traprenovatie

Is je trap versleten of ben je toe aan wat anders? Dan ben je Upstairs Traprenovatie aan het goede adres. Vrijwel elke trap wordt door eigen specialisten vakkundig en binnen één dag van een nieuw uiterlijk voorzien, met materialen die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Woninginrichting-Aanhuis.nl

Een nieuwe look voor je huis begint bij een goed plan. De topstylisten van Woninginrichting-Aanhuis.nl kunnen je helpen om samen het beste uit jouw huis te halen. Met een compleet aanbod aan vloeren, behang-en schilderwerk, raamdecoratie, gordijnen, deuren en kasten op maat van alle bekende merken stelt Woninginrichting-Aanhuis.nl jouw woongeluk voorop en nemen ze al je zorgen uit handen.

nog meer: tv