kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Tijd voor een make-over? Hier moet je zijn.

Is jouw interieur toe aan make-over, maar weet je niet waar je moet beginnen? Bij Woonwarenhuis Het Kabinet word je geholpen door een team woonspecialisten. Zo wordt woonshoppen makkelijker en leuker. Succes gegarandeerd! (in samenwerking met Het Kabinet)Het Kabinet eetkamer industrieel

Shopwalhalla

Wie afreist naar Het Kabinet in Bunnik waant zich in een shopwalhalla. Bij Het Kabinet werken stijlmeesters die iedere dag met wonen bezig zijn: van trends vertalen, ideeën uitwerken tot adviezen geven.

Urban en eigentijds

De collectie meubels en accessoires worden altijd gepresenteerd volgens hun eigen stijlprincipes, die ervoor zorgen dat bezoekers geïnspireerd en uitgedaagd worden om een eigen stijl te vinden. De collectie is eigenzinnig en warm met een avontuurlijk randje. Dat laatste is niet gek, want de inkopers en stylisten van Het Kabinet reizen de hele wereld over om de woonwinkel te vullen. Wil je een industriële uitstraling, een stoere urban look of juist een romantische twist geven aan je interieur? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Het kabinet fauteuil blauw

Interieuradvies op maat

In het Creative Centre van Het Kabinet, een laboratorium waar het bruist van wooncreativiteit, werken woonspecialisten aan nieuwe indelingen van bestaande en toekomstige interieurs. Het interieuradvies is geheel vrijblijvend en neemt zo’n twee uurtjes in beslag. Het enige wat zij nodig hebben is jouw wishlist (of een kant-en-klaar Pinterest bord) en een plattegrond van de woning. De woonspecialisten analyseren, verzamelen en stellen een nieuw interieurplan voor. Verdient jouw interieur ook een make-over? Maak dan online een afspraak.

Bron: in samenwerking met Het Kabinet

nog meer: tv