vtwonen

Met deze prijzen word jij weer verliefd op je huis!

In vtwonen laten we niet alleen de stellen in het programma, maar ook jou als kijker weer verliefd worden op je huis. In seizoen 6 geven we een heleboel mooie prijzen weg: Eijerkamp shoptegoed, een halfjaar bloemen van Fleurop, een Geberit douchewc en een Upstairs traprenovatie. Welke is jouw favoriet? (promotie)

eijerkamp

Eijerkamp

Eijerkamp is dé nationale wooninspirator in Zutphen en Veenendaal. Je vindt er alles onder 1 dak voor wonen, slapen en design. Met alle bekende woonmerken en woonstijlen overzichtelijk bij elkaar, slaag je altijd voor ieder budget. Laat je inspireren door de 15 nieuwe vtwonen Stijl Studio’s, bekend uit het tv programma! Je maakt nu kans op 3x Eijerkamp shoptegoed t.w.v. €350,-.

Fleurop

Fleurop

Klein woongeluk is verse bloemen in huis! Daarom geeft Fleurop 4x een halfjaar bloemen weg. De winnaars ontvangen maar liefst dertien boeketten t.w.v. €24,95. Of je nu van een veldboeket of een bosje tulpen houdt: er is voor ieder wat wils. Je mag zelf kiezen voor welk boeket je gaat. Denk eens aan een ‘vrolijk voorjaar‘ of ‘bonte lente‘ boeket.

Geberit

Geberit

De AquaClean Sela douchewc van Geberit bezorgt je het wellness gevoel op het toilet. Deze douchewc geeft je onderlichaam een warmwaterdouche. Dat is super fris en hygiënisch. Win dit wellnesstoilet ter waarde van 2.600 euro!

Upstairs

Upstairs

Kan je trap een nieuw jasje gebruiken? Maak nu kans op een Upstairs traprenovatie. De jarenlange ervaring en het vakmanschap maken Upstairs tot dé specialist in traprenovatie. Binnen één dag heb jij al een nieuwe trap in huis! Hout, beton, staal of natuursteen: voor iedere trap is er een passende oplossing. Lees hier de actievoorwaarden.

De winnaars:

A. 3x Eijerkamp shoptegoed t.w.v. €350,-
Wietske T. uit Utrecht
Anna van der S. uit Hindeloopen
Christel B. uit Vleuten

B. 1x Geberit wellnesstoilet t.w.v. €2.600
Willy V. uit Baarn

C. 4x een halfjaar Fleurop bloemen t.w.v. €324,35
Arianne K. uit Rotterdam
Anke S. uit Tilburg
Ardien van H. uit Leidschendam
Anja van der W. uit Eindhoven

D. Upstairs traprenovatie
Suzanne M. uit Eindhoven

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

gea veurink op 24 juni 2017 om 18:39

wat zou het fijn zijn als ik hulp zou krijgen om mijn woning helemaal onder handen te nemen verven behangen en overal nieuwe vloeren met dikke ondervloer bedekking geluid s dempend dat is hier in de flat wel heel erg nodig om dat ik buren heb die zeuren over mijn hondje dat blaft als ze in de schuur zijn bahbah die zeur potten ik heb niet de middelen om het zelf te doen ben gehandicapt. ik wil mijn honde kindje niet kwijt

>

gea veurink op 16 juni 2017 om 15:40

jullie zouden mijn hele woning onder handen mogen nemen dat ik er weer jaren met plezier kan wonen

>

vtwonen op 21 juni 2017 om 09:29

Leuk om te horen dat je zoveel vertrouwen in ons zou hebben! :)

>

Livina Bornet-dazler op 4 juni 2017 om 19:11

Met kerst is het 20 jr.geleden dat mijn maatje en papa van onze 3 kinderen overleed. Al die jaren is mijn dochter een steun en toeverlaat voor mij geweest ,ondanks haar eigen verdriet. Daarom zou ik haar HEEL GRAAG op een bijzondere manier willen bedanken.
Nu zie ik hier een manier om dat te kunnen realiseren, mits ik natuurlijk uitgekozen zou worden. Alles is bij haar welkom, of het nu iets kleins is of een grotere prijs. De trap, de tuin, de hal, bloemen, ze zal overal blij mee zijn en ik natuurlijk ook.
Maar, ik begrijp dat u veel aanmeldingen zal ontvangen dus is het nu in spanning afwachten of ik iets van u zal horen.
Vriendelijke groeten van Livina Bornet. Prikkorf 238 3192 zd Hoogvliet

>

vtwonen op 7 juni 2017 om 07:16

Beste Livina, we hadden je graag heel blij gemaakt, maar de winnaars zijn inmiddels bekendgemaakt en in dit artikel terug te vinden. Hopelijk een volgende keer meer geluk!

>

gea veurink op 17 mei 2017 om 13:36

ze mogen bij mij de hele woning onder handen nemen dan mogen ze alles verven behangen houten vloeren met dikke geluids werende vloeren er onder en dan kijken of de meubels nog na wens zijn dat is een droom van mij verf die tegen een stootje kan

>

Nadieh op 16 mei 2017 om 12:04

Hallo,

Wanneer worden de winnaars bekend gemaakt van bovenstaande winactie?

Met vriendelijke groet, Nadieh

>

vtwonen op 19 mei 2017 om 08:32

Beste Nadieh, de winnaars staan inmiddels in het artikel en hebben ook persoonlijk bericht van ons ontvangen!

>

Elles van Poelgeest-Kaldenberg op 8 mei 2017 om 20:58

Goedenavond,

Ik heb een vraag. Wij wonen in Utrecht, aan de rand van de stad, en wij hebben een dakterras maar hebben geen inspiratie hoe we deze kunnen aankleden.
Wij kijken met veel plezier naar jullie programma op tv.
Is er ook een mogelijkheid om ons voor zo'n metamorfose op te geven?
Hoor graag van u.

Hartelijke groet,
Elles

>

vtwonen op 9 mei 2017 om 10:04

Hoi Elles, leuk dat jullie naar ons programma kijken! Je kunt je opgeven door een mailtje te sturen naar vtwonen@idtv.nl. Vergeet hierbij geen foto's van de huidige woonsituatie bij te voegen, plus een korte toelichting op het woonprobleem.

>

gea veurink op 8 mei 2017 om 12:57

ik vind het een heel mooi programma zou niet meer zonder kunnen doe hier heel veel ideeen op wat zou ik zonde moeten , heb altijd nog een wens ze mogen mijn woning wel helemaal onder handen nemen dikke ondervloer en houten vloer of laminaat er in leggen om dat we boven de schuren wonen en het heel erg koudt op trekt we stoken voor de boven buren . en door mijn handicap zou dit ook wel handig zijn dat je er zo met een swiffer over heen kan en alles weer schoon is . loot graag mee voor alle mooie prijzen hoor

>

vtwonen op 9 mei 2017 om 10:06

Hoi Gea, leuk om te horen dat we deel uitmaken van jouw routine :) Duimen maar voor de mooie prijzen!!

>

WNijssen op 27 april 2017 om 10:46

Super mooie actie, ik loot echt heel graag mee!!!

>

Roxy op 23 april 2017 om 19:56

Het is toch een droom van elke vrouw om door Eijerkamp te lopen en spullentje uit te kiezen voor €350,-!

>

Larissa op 20 april 2017 om 03:16

Meegedaan met de winactie voor Fleurop met het adres van mijn ouders! Als ik zou winnen is het een leuk, extra moederdagcadeau waar ik haar mee mag verassen! Ik kan niet wachten tot de bekendmaking van de winnaars, misschien win ik weer eens!

Shop suggesties

Inspiratie suggesties