WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Weer verliefd op je huis: winnen!

In vtwonen laten we niet alleen de stellen in het programma, maar ook jou als kijker weer verliefd worden op je huis. In seizoen 7 geven we een heleboel mooie prijzen weg: Een waardecheque van Busch-Jaeger, Eijerkamp interieuradvies en shoptegoed, een bloemenbon van Fleurop, een Geberit douchewc en een Upstairs traprenovatie. Welke is jouw favoriet? (promotie)ABB-wat-is-domotica

Busch-Jaeger

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een slim huis, oftewel domotica? Je maakt nu kans op een Busch-Jaeger waardecheque t.w.v. € 400 voor slimme producten in jouw huis.

Urban stijlstudio

Eijerkamp

Eijerkamp is dé nationale wooninspirator in Zutphen en Veenendaal. Je vindt er alles onder 1 dak voor wonen, slapen en design. Met alle bekende woonmerken en woonstijlen overzichtelijk bij elkaar, slaag je altijd voor ieder budget. Laat je inspireren door de 15 nieuwe vtwonen Stijl Studio’s, bekend uit het tv programma! Je maakt nu kans op 3x persoonlijk interieuradvies van een Eijerkamp interieurstylist en Eijerkamp shoptegoed t.w.v. € 750,-.

Fleurop

Fleurop

Klein woongeluk is verse bloemen in huis! Daarom geeft Fleurop 3x een Fleurop bloemenbon t.w.v. € 150,- weg. Of je nu van een veldboeket of een traditioneel gebonden boeket houdt: er is voor ieder wat wils. Je kunt zelf kiezen voor welke boeketten je gaat.

Geberit Tuma

Geberit

De AquaClean Tuma douchewc van Geberit bezorgt je het wellness gevoel op het toilet. Deze douchewc geeft je onderlichaam een warmwaterdouche. Win dit wellnesstoilet ter waarde van € 2.450.

Upstairs

Upstairs

Kan je trap een nieuw jasje gebruiken? Maak nu kans op een Upstairs traprenovatie. De jarenlange ervaring en het vakmanschap maken Upstairs tot dé specialist in traprenovatie. Binnen één dag heb jij al een nieuwe trap in huis! Hout, beton, staal of natuursteen: voor iedere trap is er een passende oplossing. Lees hier de actievoorwaarden.

Gefeliciteerd!
A: Een waardecheque van Busch-Jaeger
Nancy van H. uit Wijhe

B: Eijerkamp interieuradvies en shoptegoed
Jacqueline te H. uit Eijbergen
Ribanna van E. uit Harderwijk
Karlien J. uit Apeldoorn

C: Een bloemenbon van Fleurop
Jeanieke P. uit Papendrecht
Linda V. uit Sliedrecht
Bets P. uit Udenhout

D: Een welnesstoilet van Geberit
Heidy J. uit Arnhem

E: Een Upstairs traprenovatie
Charlotte de B. uit Eindhoven

nog meer: tv