WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Mix & match je eigen woonstijl

Ga jij verhuizen, verbouwen of krijgt je huis een make-over? Een woonstijl kiezen kan een grote uitdaging zijn. Want: welke kleuren passen bij jou en je huis? En past jouw persoonlijke woonstijl wel bij die van je partner? Skip het urenlang dwalen in woonwinkels, maar kom je woonstijl ontdekken bij Eijerkamp. (in samenwerking met Eijerkamp)Cosy grey stijlstudio

15 Stijl Studio’s

Je komt erachter welke woonstijl bij je past, wanneer je het niet alleen in een blad of online ziet maar ook kunt voelen en beleven. Dat kan bij Eijerkamp! Dwaal rond en neem plaats in één van de 15 gloednieuwe Stijl Studio’s, met namen als: Cosy Grey, Rusty Blue, Urban Design, Raw Industrial en New Nordic. De Stijl Studio’s bevinden zich in Zutphen en Veenendaal en helpen je op weg naar het ontdekken van jouw woonstijl.

Rusty blue stijlstudio

Mix & Match

Wat het rondlopen door de verschillende Stijl Studio’s zo bijzonder maakt, is dat het je de mogelijkheid geeft om stijlen met elkaar te mixen. Neem bijvoorbeeld Stijl Studio’s Cosy Grey en Urban Design. De zwarte fauteuil uit Cosy Grey past ook perfect bij het interieur van Urban Design. En de blauwe bank uit de Rusty Blue studio past ook prima in een New Nordic inrichting. Gebruik je fantasie en mix en match tot je je woonstijl hebt ontdekt. Kom je er zelf niet uit? De woonstylisten en interieuradviseurs van Eijerkamp helpen je graag!

urban design stijlstudio

Weer verliefd op je huis

Iedere zondag kijk je om 19.30 op SBS6 naar het zesde seizoen van ‘Weer verliefd op je huis’. Ook dit seizoen kiezen de stellen hun favoriete Stijl Studio bij Eijerkamp, waarna de vtwonen stylisten de uitdaging aangaan om met die keuze een knaller van een make-over te maken. Kijk jij ook?

Bron: in samenwerking met Eijerkamp

nog meer: tv