vtwonen

Maatwerk voor je raamwerk

’s Ochtends wakker worden van de ochtendzon, die voorzichtig door een kiertje in de lamellen naar binnenvalt. Of de kamer even helemaal verduisteren om een spannende film te kunnen kijken. De juiste raamdecoratie maakt het allemaal mogelijk. Voor elk raam en ieder doeleinde heeft Jasno een passende oplossing. (promotie)

Shutters jasno

Veelzijdige luiken

Shutters creëren een unieke sfeer in iedere ruimte, en het mooie is; ze kunnen ook in iedere ruimte worden gebruikt. Want door de hoogwaardige lakafwerking van Jasno shutters, kunnen deze zelfs in de badkamer geplaatst worden. Bovendien zijn shutters dé oplossing voor ronde of afgeronde ramen, draaikiepramen en dakramen. Maar je raam is niet de enige plek waar shutters goed tot hun recht komen. Je kunt ze ook prima gebruiken om je inbouw- of inloopkast mooi mee af te sluiten.

Origami voor je gordijn

De een heeft het over vouwgordijnen, de ander noemt ze folds of Roman shades. Over één ding zijn we het eens; folds zijn hot. De vouwgordijnen van Jasno hebben nét een iets andere twist dan de meeste anderen in hun soort. Ze zijn namelijk niet gemaakt van stof, maar van geweven papier. Dat zorgt voor een stoere en duurzame uitstraling. Ontworpen door studio Daphna Laurens, dus je haalt ook nog eens een echt designerstuk in huis. De folds zijn bovendien prima te combineren met shutters, swings of blinds. Door te combineren heb je nog meer controle over de lichtinval in huis.

Raamdecoratie maatwerk

Swingende lamellen

Jasno geeft een andere ‘swing’ aan verticale lamellen. Letterlijk. Want deze lamellen draaien twee kanten op. Dat zorgt voor een speels effect en eindeloze variaties in de lichtinval. Verticale lamellen komen het mooist uit op een groot raam. Verkrijgbaar in diverse materialen, allemaal met een sfeervolle en eigentijdse uitstraling. Ga voor een transparante stof om altijd wat licht in je kamer te hebben. Een zwaardere stof zorgt voor meer verduistering. En wil je helemaal iets bijzonders? Ga dan voor stoere swings van geweven papier.

Houden van houten blinds

De houten jaloezieën van Jasno zijn een echte klassieker, maar toch zijn ze gemakkelijk te onderscheiden van andere houten jaloeziesoorten. De jaloezieën zijn namelijk gemaakt van hout dat zo is gesneden dat de plank niet krom trekt. Deze jaloezieën zitten vol extra slimmigheden. Zo is het hout afwerkt met een spatwaterdichte laklaag en is de onderlat onzichtbaar wanneer de jaloezieën gesloten zijn. De blinds zijn er in de mooiste houttinten, voor een rustige, natuurlijke look. Of kies voor een mooie kleur die past bij de rest van je kamer.

JASNO raamdecoratie

Bron: in samenwerking met Jasno.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties