vtwonen

Het begint bij de basis

Het stylen van je huis met meubels en accessoires is ontzettend leuk, maar het begint allemaal bij de basis. Laminaat, binnendeuren en een goede kast zijn onmisbaar voor de basis van je interieur. En hoe fijn is het als je die zelf kunt samenstellen? Zo creëer je de ideale woonsfeer waarin jij je thuis voelt. (promotie)

Lundia laminaat

Duurzame basis

De vloer is de basis in huis, maar drukt ook een stempel op het karakter van het interieur. Een vloer moet daarom goed bij je interieur passen én het liefst ook nog een milieubewuste keuze zijn. Lundia heeft een groot assortiment van duurzame laminaatvloeren voor verschillende woonstijlen. Een handig hulpmiddel is de vloerendesigner. Kies de kamer waar de vloer komt te liggen, de kleur van de muur en ontdek welke laminaatvloer het beste in deze ruimte past.

Opgeruimd staat netjes

Door de jaren heen spaar je veel spullen. Dit brengt helaas vaak wel rommel met zich mee. Je spullen opbergen in een schuifdeurkast geeft rust in huis. Elegant, strak en functioneel; een kast moet niet te veel opvallen. Bij Lundia kun je de gehele kast zelf samenstellen. Groot, klein of onder een schuine wand? Geen probleem. Met de schuifdeurkast designer kun je online je kast helemaal naar eigen wens samenstellen. Bij Lundia maken ze jouw ideale schuifdeurkast op maat.

Schuifdeurkast hout gang basis

Creatief samengesteld

In huis moet er geleefd worden. Het is dus belangrijk dat je meubels tegen een stootje kunnen. De binnendeuren van Lundia kunnen dat. Kies je basisdeur, laat je creativiteit los en stel een deur samen waar jij blij van wordt. Een leuke kleur, prachtig glas of een mooie deurlijst eromheen; alles is mogelijk.

Binnendeur werkkamer

Zo haal je de basis in huis

De binnendeuren, schuifdeurkasten en het laminaat van Lundia worden met aandacht gemaakt. De binnendeuren en schuifdeurkasten zijn verkrijgbaar bij Karwei en Gamma, het Lundia laminaat bij Karwei. Je kunt de producten zo samenstellen dat ze écht passen binnen jouw interieur.

Bron: in samenwerking met Lundia

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties