WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Happy new home: vtwonen inspiratiekamers

Ben jij geïnspireerd door het tv-programma ‘Verbouwen of Verhuizen’ en is jouw huis toe aan een make-over? Wooninspiratie kun je overal op doen, maar wij houden van het écht kunnen aanraken van potentiële woonspullen. Dat kan, bij de vtwonen inspiratiekamers! (in samenwerking met Home Center)vtwoonkamers

Happy new home

Bij Home Center vind je meer dan 50 woonwinkels onder één dak, waar je alles in één keer van je wishlist af kunt strepen. De woonboulevard is met 75.000 m2 gigantisch groot en of je nu van klassiek, modern, industrieel of landelijk houdt: er is voor ieder wat wils. Je kunt er ook terecht voor persoonlijk interieuradvies. Stylisten helpen je graag met ideeën voor de inrichting, meubels, verlichting, indeling en accessoires. Er kan zelfs een compleet interieurplan voor je uitgetekend worden. 

vtwonen inspiratiekamers

In de vtwonen collectie vind je alles om je huis nóg mooier te maken. Basisstukken en mooimakers voor binnen en buiten in de typische vtwonen stijl: basic met een twist. Dé klassieker uit de vtwonen collectie, het witte vtwonen servies. Al jaren in de collectie en de perfecte basis voor die echte vtwonen sfeer. De witte basic items combineren prachtig met ieder andere stijl. Van naturel en hout tot grafisch en industrieel. Voor wie alles in levenden lijve wil zien, heeft Home Center speciale vtwonen inspiratiekamers ingericht. Deze kamers zijn volledig ingericht met de laatste woontrends en de nieuwste vtwonen-collectie.

Bron: in samenwerking met Home Center.

nog meer: tv