WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Gezien op tv: deze 5 DIY’s wil jij ook maken!

Je maakt je huis persoonlijker met items die je zelf gemaakt hebt. Het is soms een klus, maar op het resultaat mag je dan trots zijn! In aflevering 4 paste stylist Leonie Mooren ook fijne zelfmaakideeën toe in het interieur. Maar liefst vijf! En daar kan jij ook mee aan de slag. (in samenwerking met KARWEI)

nieuwe lampvoet

Nieuwe voet voor je vloerlamp

Heb je thuis een lamp met een mooie lampenkap, maar lelijke voet? Daar kun je iets aan doen! Geef de lampenkap een likje verf en maak een nieuw statief van hardhouten latten. Voilà, hij is voor de komende jaren weer het lichtpuntje in huis. Ga zelf aan de slag!

bankombouw

Om de bank heen

… ook wel een ‘ombankje’ genoemd. Een bankje om de bank, daar had je vast nog nooit aan gedacht. Maar handig is het wel! Niet alleen geef je een vrijstaande bank net dat beetje extra aandacht dat ‘ie verdiend, je kunt er ook mooi al je tijdschriften in opbergen. Reden genoeg om ‘m zelf te maken toch? Dit is de werkbeschrijving.

kratten

tv dressoir met opbegruimte

Een beetje extra opbergruimte kan nooit kwaad! Dit tv dressoir is niet alleen mooi, maar ook nog eens multifunctioneel. Je zou het zo niet zeggen, maar in al die kratten zit heel veel speelgoed verstopt. En op het dressoir is genoeg ruimte voor spullen die wél een plekje in het zicht verdienen. Zo maak je ‘m.

lambrisering

Diepe lambrisering

Deze lambrisering doorbreekt niet alleen je saaie muur, hij leent zich door de diepte ook uitstekend om je mooiste spullen op uit te stallen. Een plaatje nietwaar? Je vindt hier de werkbeschrijving van de diepe lambrisering.

werkplek in kast

Kast met bureau

Handig toch? Overdag werk je aan het bureau, mogen papier en pennen in het rondvliegen, en aan het einde van je dag sluit je de deuren en is de rust wedergekeerd. En dan hebben we het nog niet eens gehad over wat je achter de andere deurtjes kwijt kunt. Wat een ruimtewinner! Je maakt ‘m zelf.

Bron: in samenwerking met KARWEI

nog meer: tv