WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Gezien op tv: 3x zelfmaakideeën

In aflevering 1 van ‘Zelf aan de slag’ zag je hoe de woonkamer van Laura en Erwin uit Almere een frisse make-over kreeg. Er werd veel geklust: een radiatorombouw, kast, letterbak én zwevende plank. Wil jij ook met deze DIY’s aan de slag? Dat kan! (in samenwerking met KARWEI)DIY radiator ombouw

1. Radiatorombouw

Is jouw radiator een doorn in het oog? Maak zelf een radiatorombouw! De ombouw bedekt de radiator en de rest van de muur. Ook vervangt deze meteen de vensterbank. Zo krijgt de ruimte een rustige uitstraling. Je vindt hier de werkbeschrijving.

DIY letterbak en kast

2. Strakke kast en mega letterbak

Stylist Kim van Rossenberg gaf de muur in de woonkamer een mintgroen likje verf en zorgde voor een strakke kast voor de tv of accessoires. In de zelfgemaakte, grote letterbak kun je allerlei persoonlijke spullen kwijt. Wil jij ook aan de slag met deze zelfmakers? Je vindt hier de werkbeschrijving.

DIY zwevende planken in de keuken

3. Zwevende planken boven aanrecht

Heb jij geen bovenkastjes in je keuken maar wil je toch wat extra opbergruimte? Ga dan voor zwevende planken. Die maak je makkelijk zelf dankzij de ‘blinde’ plankdragers van “B!organized”. Hoe? Dat lees je hier.

Bron: in samenwerking met KARWEI

nog meer: tv