vtwonen

Frisse make-over voor het kleinste kamertje

Van alle kamers in huis krijgt het kleinste kamertje – het toilet – de minste aandacht. Best gek, want al is het misschien niet de plek in huis waar je veel tijd doorbrengt, je wilt wel dat het een frisse en fijne ruimte is. En juist omdat het een kleine ruimte is, kun je met minimale aanpassingen, een paar mooie accessoires en een douchewc een maximaal effect bereiken. (promotie)

Geberit douchewc

Mooimakers voor het toilet

Een toilet geef je in een paar uur een flinke oppepper. Met een nieuwe lik verf of behang herken je de ruimte al snel niet meer terug. Op safe spelen hoeft niet: de vlakken zijn niet groot en daarom kan een mooi matzwarte of een grote print juist heel goed. En valt het tegen, dan is het met een paar keer diep zuchten zo weer aangepast. Breng je graag wat meer tijd door op het toilet dan gemiddeld, dan kun je de muren voorzien van lijsten met quotes of foto’s. Toiletrollen en handdoekjes kun je kwijt in manden en kies voor accessoires in een koele betonlook of juist warme natuurtinten. Zo wordt deze mini-hamam in mum van tijd je favoriete plek in huis.

Ultiem schoon gevoel met douchewc

Na elk toiletbezoek wil je je fris en schoon voelen. Een toilet dat 100% voldoet aan dat ultieme schone gevoel, is een douchewc. Een douchewc brengt ongekende luxe en comfort door je onderlichaam met warm water te reinigen. Een zachte, natuurlijke en vooral hygiënische manier van reinigen, zonder toiletpapier. En dat is niet alles, want de douchewc plaats je binnen één dag. Zonder ingrijpende verbouwingen! Geberit is al jaren dé specialist op het gebied van douchewc’s. Iedereen die belang hecht aan hygiëne, design en kwaliteit voelt zich goed bij de Geberit AquaClean.

Geberit AquaClean Sela

De Geberit AquaClean Sela is een douchewc die eruitziet als een normale wc. Door het strakke design past hij in elke badkamer en toilet. De slimme technologie voor de douchefunctie, de aansluitingen voor elektriciteits- en watertoevoer en de wandmontage zijn achter het keramiek verstopt. Ook de afstandsbediening en het bedieningspaneel zijn eenvoudig te bedienen. Met één druk op de knop reinigt hij je onderlichaam met een lichaamswarme, luchtige douchestraal. Je kunt zelf de intensiteit van de waterstraal met vijf standen regelen.

Ervaar de luxe

Wil je de luxe van de Geberit Aquacleen Sela douchewc zelf ervaren? Dat kan bij een AquaClean partner bij jou in de buurt.

Bron: in samenwerking met Geberit

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties