vtwonen

Checklist om van het buitenleven te genieten

Genieten van het buitenleven, we kunnen niet wachten. Maar eerst moet er nog het een en ander gebeuren. Hoe staat het bijvoorbeeld met de planten in de tuin? En het houtwerk buitenshuis, heb je daar al naar gekeken? (promotie)

Exterior Histor lak

Groene klusjes

De tuin inrichten, plantjes verpotten, zaaien en onkruid wieden; je groene vingers moeten weer aan het werk. Is je schutting nog in orde? Ben je blij met je buitentegels? Maak een plan waarin duidelijk wordt wat je in de tuin aan wilt pakken; welke elementen mogen blijven en welke wil je vervangen? Vergeet je tuinmeubels niet. Passen deze nog bij de beoogde sfeer of ben je toe aan een nieuwe loungehoek?

Dag zon

Tot de voorbereidingen behoort ook het nalopen van zonwering en raamdecoratie. Haal de parasol vast van zolder of maak zelf een mooi schaduwdoek. In een tuin met zon én schaduw geniet je de hele dag.

Lakwerk

Bij de tuin hoort ook het houtwerk aan het huis. Dit houtwerk heeft veel te verduren; felle zon, hoge temperaturen, neerslag en vorst. Ziet het er nog goed uit, heeft het een opknapbeurt nodig, of ben je gewoon toe aan een ander kleurtje? Ga dit voorjaar aan de slag en kies voor Histor Exterior Lak. Deze sterke en weerbestendige lak is sneldrogend en makkelijk te verwerken.

Histor Exterior Lak: snel en efficiënt

Met Histor Exterior Quick Dry ben je snel en efficiënt van het verfkarwei af. Want zelfs bij lage temperaturen, al vanaf 17°C, kun je binnen 4 uur ramen en deuren weer sluiten. Erg fijn, want met een korte droogtijd loop je minder kans dat blaadjes, veertjes en zand zich aan de kozijnen of deuren gaan hechten. Ook handig als kinderen of huisdieren hebt. Binnen no time kan je dus weer naar het tuincentrum om nieuwe plantjes voor de zomertuin te kopen.

Handige verpakking

Wat het gemak compleet maakt, is de handige verpakking van de Histor Exterior Quick Dry. De vierkante verpakking is makkelijk vast te houden, te schenken en de deksel is er met de hand eenvoudig op en af te halen. Histor maakt het ons makkelijk dit voorjaar!

Genoeg moed verzamelt voor de schilderklussen in en om huis? Kijk op de website van Histor voor meer informatie over Exterior Quick Dry.

Bron: in samenwerking met Histor

Vorige artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties