WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

3x een industrieel accent in je interieur

Wij zijn fan van een industriële inrichting met rauwe accenten. Ben jij ook wel toe aan een vleugje stoer in huis? Met deze 3 tips laten we zien hoe je met de juiste accenten een industrieel tintje aan je interieur geeft. (in samenwerking met Upstairs)Upstairs steeltwist

1. Stoere trap met stalen neuzen

Ooit gehoord van een trap met stalen neuzen? Dit zijn de randjes op de treden die er voor zorgen dat je niet uitglijdt, de traptreden minder snel slijten en jij je voeten beter neerzet terwijl je de trap afloopt. Die randjes zijn bij Upstairs verkrijgbaar in een stoere stalen variant, genaamd Steeltwist. Dit is staal op de ‘neuzen’ gecombineerd met bijvoorbeeld een houtstructuur of betonlook op de treden. Een vernieuwende vorm van trapbekleding voor een instant industriële look. Wil je weten of deze of een ander soort trap ook bij jouw stijl past? Doe dan onze test

2. De betonlook

Ben jij niet gezegend met een prachtige authentieke houten vloer in huis? No worries, ga voor de betonlook! Geef de vloer een lik grijze verf, zo creëer jij met een roller in je hand in een mum van tijd een industriële vloer. Vloer klaar? Accessoires van hout en metaal maken de look compleet.

3. Ga voor authentiek

Jouw industriële interieur maak je af met een stel opvallende lampen. Een authentieke fabriekslamp is daar het perfecte model voor. Denk ook eens aan een oude deur, kist of werkbank. Versleten = goed!

Meer inspiratie nodig? Lees ook het artikel ‘Industrieel wonen met een rauw randje‘.

Upstairs en vtwonen

Ben jij op zoek naar meer industriële woon-ideeën? Lucky you, want je kijkt iedere zondag om 19:30 uur naar ‘Weer verliefd op je huis’ met onze stylisten Fietje, Marianne, Wendy en Frans op SBS6 voor nog meer wooninspiratie.

 

Wil je weten welke stijl trap bij jou past? Doe dan onze test

 

Bron: in samenwerking met Upstairs Traprenovatie

nog meer: tv