Klussen die je liever niet zelf doet

beeld vtwonen Beeld

Een vervelende piepdeur, de badkamer die nog betegeld moet worden of een kastje dat al eeuwen in de gang staat, omdat je van de handleiding geen chocola kunt maken? Je hebt ze vast, van die klussen die al veel te lang op zich laten wachten. (in samenwerking met Kluswebsite.nl)

Grote en kleine klussen

Komt dat omdat je zelf niet handig bent, je er geen geduld voor hebt of omdat je partner ook twee linkerhanden heeft? Geen reden tot paniek, Kluswebsite.nl is je redder in nood. Met keuze uit meer dan tienduizend vakmannen in heel Nederland is er altijd iemand die jouw klus op kan knappen. Van schilder, hovenier, elektricien, glazen- tot tegelzetter… Jij zoekt, zij klaren de klus. Heb je specifieke wensen of wil je toch even oriënteren? Op de website vind je een aantal mooie grote en kleine klussen en projecten die al zijn uitgevoerd door deze professionals, ter inspiratie!

Hoe werkt het?

Het werkt heel simpel: omschrijf de klus en de professionele vakmannen die geregistreerd staan op Kluswebsite.nl kunnen vervolgens reageren. Geheel vrijblijvend. Maar altijd met het oog om jouw woondroom te realiseren. Liever zelf het heft in handen? Het kan ook andersom, via de vakmannengids. Filter op het type klus, geef aan waar je woont en de meest geschikte vakmannen worden getoond.

Bron: in samenwerking met Kluswebsite.nl

Lees verder onder de advertentie