WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Verlicht waterpad

Heerlijk op blote voeten over een waterpad lopen. Niet alleen voor kinderen, ik zou het zelf ook meteen doen! Schoenen uit dus.

Schrijf je nu in voor de vtwonen nieuwsbrief en ontvang 10 euro shoptegoed!

Waterpad

Water in je tuin geeft sfeer. Heb je kleine kinderen, dan komt veiligheid eerst. Dit waterpad, bedacht door buitenverlichtingspecialist in-lite, is dan een prachtige en unieke oplossing. Overdag kunnen kinderen veilig over het pad banjeren en met het water spelen. ’s Avonds wordt het waterpad verlicht, wat een sprookjesachtig effect geeft.

Zo werkt het

In de tegels zitten kleine gaatjes waardoor het water naar boven wordt gepompt. Het water stroomt over het pad en belandt aan de zijkanten in een goot waarna het weer opnieuw wordt rondgepompt. In de winter kan de waterpomp gemakkelijk uitgezet worden zodat het een normaal looppad wordt.

Lichtjes

Kleine lampjes in de tegels lichten het waterpad uit. Het licht schijnt door het dunne laagje water heen, en maakt het een echte eyecatcher. In-lite heeft twee ideeën uitgewerkt waarbij de plaats van de verlichting voor een moderne of juist een speelse uitstraling zorgt.

Wil je meer weten over wat verlichting voor je tuin kan doen? We hebben net een aantal nieuwe artikelen geplaatst! Kijk bij verlichting, nieuw is onder andere lichtbalans.

 

nog meer: tuinieren