Het moestuinkabouterpakket

Dorrie Gitmans en Octavie Wolters zijn gek op kabouters, fantasie, magie, oude tradities en ambachten én op de natuur. Samen bedachten ze een plan waarin dit allemaal samen kwam: de Kabouterfabriek.

Moestuinkabouter-inhoud-pak

De Kabouterfabriek is een klein bedrijfje dat zich richt op het prikkelen van de fantasie en de creativiteit van kinderen. Ze verkopen pakketten om een kabouterdeur te maken én een pakket om te moestuinieren.

Met het Moestuinkabouterpakket kunnen kinderen leren hoe zaadjes langzaam planten worden met bladeren en wortels, om deze uiteindelijk zelf op te eten. Het pakket bevat een handgebonden boekje met zaaischema, kweekzakjes, zaadjes, bamboestokjes om plantenlabels van te maken en creatieve kabouterspulletjes.

Alle pakketten stempelen, vilten en beschrijven Dorrie Gitmans en Octavie Wolters zelf en ze zijn te bestellen via dekabouterfabriek.nl.

nog meer: tuinieren

Reacties:

Anoniem op 11 september 2012 om 20:01

Ha Inge,

Ik zag net weer een item voorbij komen over urban farming in grote steden als New York (en Amsterdam). Zie bovenstaand artikel. En ineens bedacht ik me: wij waren op de middelbare school onze tijd zoooooo ver vooruit. Toen al wisten wij dat als je in New York gaat wonen, je daar een eigen groentetuintje bij moet hebben. Anders groei je gelijk je kleren uit. Leuk dat met deze trend nu ons gelijk wordt bewezen 😉
Groet!

Edith