WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

De tuin als verlengde van je woonkamer

Een aangenaam voorjaarszonnetje en een bloeiende tuin zijn het startsein om het voorjaar volop te gaan vieren. Met de nieuwe buitencollectie van KARWEI maak je van je tuin het verlengde van je woonkamer. (promotie)karwei tuin

Rondhangen

Ontspannen in je tuin gaat natuurlijk het best op een comfortabele loungeset of in een heerlijke hangmat of -stoel. Hang hem aan je favoriete boom, versier deze met lampions en zak lekker weg met een goed boek. Voor het complete Ibiza loungegevoel, vul je de leeshoek aan met kleurrijke kussens, een vrolijke parasol en een mooi buitenkleed.

karwei tuin

Lekker loungen

Lekker loungen doe je op comfortabele banken en daar horen heerlijke, dikke kussens op. Twijfel je over de kleur van je nieuwe aankoop? Kies dan voor een witte of neutrale houttint. Dit is tijdloos en je kunt je zithoek opvrolijken door felgekleurde kussens en tuinaccessoires. Ga je liever voor het Saint Tropez-gevoel? Kies dan voor wit, blauw en nautische strepen. Je zou haast vergeten dat je niet aan de Cote d’Azur, maar gewoon in je eigen achtertuin zit!

karwei tuin

Eindeloze etentjes

Zwoele avonden en zonnige dagen zijn ideaal om samen met familie en vrienden te genieten van lekker eten en het buitenleven. Ontbijt met z’n allen aan een grote familietafel, laat de buren aanschuiven op de stevige banken en steek de barbecue lekker aan. Met de tuincollectie van KARWEI creëer je voor elke tuin de ideale eethoek.

vtwonen ♥ KARWEI

vtwonen en KARWEI zijn een bijzondere samenwerking aangegaan. Je haalt bij alle KARWEI bouwmarkten voortaan de basis voor je huis met een groot deel van de vtwonen collectie. Maar ook voor het vtwonen gevoel stap je binnen bij KARWEI. In de grotere bouwmarkten vind je namelijk inspiratiehuisjes met een door vtwonen ingerichte woon-, slaap- en werkkamer in drie verschillende woonstijlen: Pure Basic, New Classic en True Romance. Bekijk hier het tuin assortiment van KARWEI.

Van kliklaminaat tot behang en van kant-en-klaar gordijnen tot lampen, alles over basics voor je huis vind je hier.

Bron: in samenwerking met KARWEI

nog meer: tuinieren