WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Gele plekken in het gazon

Als gras niet groen is, maar geel, dan schreeuwt je gazon om voedingsstoffen. Vaak zie je deze gele plekken in je gazon na een zware winter. Wat te doen? Bemesten!

Gele plekken in het gazon

Gele plekken in het gazon

Vooral na een zware winter zijn veel gazons verbleekt of vergeeld. Gele plekken in het gazon zijn natuurlijk niet mooi. Dus hoe krijg je deze nu snel weer groen? Meestal is de beste oplossing om te bemesten.

Helpt bemesten niet? Gele plekken in het gazon kunnen soms ook een andere reden hebben, bijvoorbeeld een hond die op het gras plast.

Bemesten

Gele plekken in het gazon krijg je snel weg met DCM Gazonstart. Met deze voeding heeft je gazon binnen een tot twee weken de frisgroene kleur terug. De voeding is zo samengesteld dat het gazon voldoende voeding krijgt voor een snelle startgroei of hergroei. De bemesting zorgt bijvoorbeeld ook voor een oppepper van het gras na het verticuteren. En de groei houdt gelukkig niet op na twee weken. De unieke samenstelling zorgt er namelijk voor dat het gazon na die snelle groei ook blijft groeien, wel tot 100 dagen lang.

De organische voedingsstoffen zitten in het unieke wonderkorreltje genaamd MINIGRAN®. Deze kleine korrel kan veel gelijkmatiger verdeeld worden over het gazon en ze vallen ook dieper in het gazon. Ook geeft deze korrel geen stof, waardoor je geen geurhinder hebt.

Ook kale plekken in het gazon? Bekijk dan de video over wat je kunt doen tegen kale plekken.

Voor meer informatie: dcm.info

nog meer: tuinieren