WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Alle stylingvideo’s op een rij: stem nu voor Stylingtalent Gezocht!

Tromgeroffel! Hier zijn ze dan: alle stylingvideo’s van Stylingtalent Gezocht. We zijn onder de indruk van de resultaten: de gestylede hoekjes zien er veelbelovend uit. Scroll, kijk, laat je inspireren en geef de beste kandidaat een zet in de goede richting met je stem voor Stylingtalent Gezocht!

In samenwerking met bol.com

stem stylingtalent gezocht I Alle 30 stylingvideo's op een rij: stem nu op je favoriet!

Aan de slag

De opdracht? Die luidde als volgt: ‘Style een hoek in je eigen woonkamer met één of meerdere items uit het woonassortiment van bol.com.’ Als basis kreeg elke kandidaat shoptegoed, te besteden aan woonartikelen op bol.com. Van een opvallende oranje vaas tot een aaibare plaid en van een stijlvolle boekenstandaard tot een goudkleurige wandspiegel: de gebruikte woonitems zijn stuk voor stuk een lust voor het oog.

Felbegeerde plek

De kandidaat met de meeste publieksstemmen op maandag 5 juli is verzekerd van een plek bij de laatste 10 kandidaten. En het leuke is: jij bepaalt wie als allereerste een plek bemachtigt. Breng dus als de wiedeweerga je stem voor Stylingtalent Gezocht uit! De overige 9 finalisten worden ná 5 juli gekozen door vtwonen.

Ja, ik stem op mijn favoriet

Stemmen kan van donderdag 1 juli tot en met zondag 4 juli. Wij duimen alvast voor alle kandidaten!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 19p56br83tfg_large.png
nog meer: Stylingtalent gezocht