WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Heb je iets leuks gezien in het vtwonen huis?

Hebben jullie ook zo genoten van de vt wonen&design beurs? Wij in ieder geval wel. Het XXL vtwonen huis gemist? Wij laten je graag zien hoe het was én waar je de gebruikte producten kunt shoppen!

XXL-feestje

Dat het huis nóg groter zou worden dan vorig jaar wisten we al. Het werd een huis met maar liefst 672m² inspiratie, het grootste huis ooit! Het bruiste er van de wooninspiratie. De combinatie van natuurlijke materialen, zoals beton, hout en staal speelde duidelijk de hoofdrol. De ‘tuin’ met metershoge bomen zorgde voor levendig groen. Het bruisende hart op de beurs; zo kun je het XXL vtwonen huis 2016 wel noemen.

Partners bedankt

Het vtwonen huis was nooit gelukt zonder de hulp van de favoriete merken en partners van vtwonen. Zo werkte Forbo Flooring, Fetim, Tegelgroep Nederland, Combitex, Exclusive Steel, Upstairs en Bloemenbureau Holland/Wunderkammer mee om dit prachtige project te realiseren.

Heb je iets leuks gezien in het vtwonen huis?

Ben je langs geweest in ons vtwonen huis en heb je iets leuks gezien? Een vaas, bank of mooie kleur op de wand; bekijk hieronder de producten en materialen die per ruimte gebruikt zijn in het vtwonen huis. Leuk dat je er was!

Waar koop ik dat?

Fotografie Sjoerd Eickmans

nog meer: styling