WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Haal het voorjaar in huis met pastel en grafische dessins

Het schijnt officieel winter te zijn. Met de nadruk op schijnt, want sneeuw, ijspegels en vrieskou weten zich goed verborgen te houden. Voor de goede orde, wij klagen niet! Met fluitende vogeltjes in de ochtend en bloesem aan de takken ontstaan er zelfs al voorzichtige voorjaarskriebels. De natuur is van slag en wij ook. Goede reden om het voorjaar vervroegd in huis te halen. Toch?

Ikea limited collection

voorjaarscollectie ikea

pastel stoelen

fluo bed

pastel bank

voorjaar

Zo haal je het voorjaar in huis

De nieuwe limited collectie BRÅKIG van Ikea krijgen geeft je huis een subtiele lente boost. Voor deze nieuwe collectie heeft het Zweedse merk de krachten gebundeld met ArtRebels. Het resultaat is een gedurfde mix van Deens design met natuurlijke materialen, zachte pastelkleuren en opvallende grafische dessins. De collectie is vanaf februari 2014 in de winkels verkrijgbaar.

Nog meer pastel, omdat we van een fijn pastelkleurig likje verf vrolijk worden! In combinatie met witte muren is je interieur fris en lente proof. En natuurlijk mogen we de bollen niet vergeten. Máár, er kan natuurlijk geen frisse lentewind door het huis waaien zonder grote voorjaarsschoonmaak. Eerst opruimen dus!

Bron: 1,2 en 3. Ikea BRÅKIG | 4 en 5. Bemz |6. Bloemenbureau Holland

nog meer: Wooninspiratie