Warme voeten

Niet alles hoeft te blinken, ook al is ons inspiratiehuis op de vt wonen&design beurs een glamourhuis dit jaar. Onder meer de vloerkleden helpen ons om in evenwicht te blijven. Want juist die balans tussen het uitgesproken en het ingetogen maakt ‘glamour nieuwe stijl’ minder trendgevoelig en meer Stijlvol Wonen.

cunera en jacaranda

Vloerkleden

We kozen voor verschillende sobere vloerkleden die gemaakt zijn van natuurlijke materialen. Enkele exemplaren vonden we bij het Nederlandse bedrijf Cunera, namelijk Sisal Corvaro voor in de woonkamer en Incata voor in de badkamer en de keuken. Bij Cunera maken ze moois van wol, sisal, cocos, zeegras, bamboe en afwerkingsmaterialen leder, jute, katoen en linnen. De geschiedenis van het bedrijf loopt terug tot 1870. Aan kennis geen gebrek.

cunera.nl

Bij de woorden handwerk en natuurlijke materialen worden wij al snel enthousiast. Onze stylisten Marjolein en Judith merkten daarom meteen dat ze bij Jacaranda carpets & rugs op het juiste adres waren. Voor de entree en de bar kozen we voor een vloerkleed uit de collectie Santushti en in de slaapkamer ligt een vloerkleed uit de collectie Satara.

jacarandacarpets.com

 

“Alle vloerkleden in ons inspiratiehuis zijn op maat gemaakt. We kozen voor atypische vormen die perfect in de ruimte passen.” – Judith Rasenberg

Praktische info

De vt wonen&design vindt plaats van 2 tot en met 7 oktober in de RAI Amsterdam. Benieuwd naar het inspiratiehuis van Stijlvol Wonen op de beurs? Koop dan snel tickets. Meer informatie over de beurs.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties