Vakantiegevoel

Zwembaden zijn er in allerlei soorten en maten. Van opblaasbadjes voor kinderen tot luxe inbouwzwembaden, alles kan. Corné van Opstal van Waterwellness Rijsbergen geeft deskundig advies over de mogelijkheden voor het plaatsen van een zwembad in jouw tuin. Bij ons plaatst hij alvast een zwembad van formaat.

Wat zijn de voordelen van een zwembad in de tuin?

Corné van Opstal: “Eerst en vooral vind ik het belangrijk dat mensen weten dat een zwembad in de tuin is weg gelegd voor iedereen. Voor elk formaat en type tuin kun je een geschikt ontwerp maken. Een zwembad is puur esthetisch al een krachtig item in de tuin, maar de nood aan samenzijn en het vakantiegevoel in huis is eens zo sterk.”

Waaraan moet je denken bij het plaatsen van een zwembad?

Corné van Opstal: “Wij adviseren toch altijd om een vakkundig bedrijf in te schakelen. Zij hebben kennis van zaken, zijn op de hoogte van de nieuwste producten op de markt en kunnen je hierdoor gedurende het gehele traject goed adviseren en begeleiden. Een van de meest populaire zwembaden voor in de tuin is een bouwkundig zwembad. Dit zwembad biedt oneindig veel mogelijkheden doordat je zelf, onder andere de afmetingen en de vorm kunt bepalen; je kunt het zwembad dus helemaal naar eigen wens laten ontwerpen. Wil je toch liever geen bouwkundig zwembad dan zijn er nog veel meer mogelijkheden voor het creëren van jouw eigen wellness aan huis!”

Meer weten? Surf naar waterwellness.nu en kom ons zwembad bekijken op de vt wonen&design beurs.

Tekst Leen Ceulemans | Foto’s Waterwellness

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties