vtwonen

Stijlvol Wonen Exclusief 3: een blik achter de schermen

Het is zover: het boek Stijlvol Wonen Exclusief 3 ligt vanaf 29 september in de boekhandel! Het is opnieuw een parel geworden, boordevol bijzondere interieurreportages. Zo’n boek maken is best een intense ervaring. We gunnen je een blik achter de schermen met enkele leuke anekdotes.

Boek3_R-styled_interieur

Eerste hulp bij ongevallen

Fotografe Jole Lemmens: “Tijdens de fotoshoot in Eindhoven bij Do’s Interiors hoorde ik de gastvrouw ineens ‘AUW!’ zeggen. Ik vroeg meteen wat er was. Ze was op een wesp gaan zitten en gestoken. Ik moest meteen even kijken of de angel er nog in stak. Best een grappige situatie. Zo zie je maar, deze job is niet zonder risico.”

Verwennerij

Redactrice Anneleen: “Ik heb veel moois gezien en troste bewoners ontmoet. De ontvangst was altijd hartelijk, maar bij Natascha werden we net dat tikje extra verwend. De fotoshoot verliep vlot. Natascha en Brigitte van R-Styled vertelde honderduit tijdens het interview. Echt alles zat mee. Het weer was schitterend en Nathalie voorzag voor de fotografe en mij een lekkere lunch op het terras. Salade van watermeloen en feta, verse pesto … Heerlijk!”

making of stijlvol wonen boek jole

Moeilijk geval

Fotografe Stefanie: “Een mooi interieur is een avontuur om vast te leggen. Een fotoreportage is algauw een hele dagtaak. Sommige details zijn prachtig, maar werken niet op foto. Zo herinner ik me een prachtige entree, een vide waarin een imposante lamp hing. Best indrukwekkend maar haast onmogelijk om een boeiend beeld van te maken.”

Droomjob

Redactrice Liesbeth: “Ik was echt heel blij toen ik gevraagd werd om reportages te schrijven voor de nieuwe Stijlvol Wonen Exclusief. Ik mocht fantastische huizen bezoeken en luisteren naar de verhalen van de bewoners en de architecten. Wat is er leuker dan dat? Meestal ging het er ook heel gemoedelijk aan toe. Dan zaten de bewoners, de architect en ik (met mijn pen in de aanslag en mijn notitieboekje in de hand) gezellig met een kopje koffie op de bank in hun prachtige woonkamer. En als ik dan ook nog eens getrakteerd werd op koffiekoeken, besefte ik al helemaal dat ik echt een droomjob heb!”

making-of_01

Het boek Stijlvol Wonen Exclusief 3 kost € 44,95 en vind je in de betere boekhandel, vanaf 29 september ook beschikbaar via magstore.be/exclusief

Fotografie Stefanie De Neve, Jolle Lemmens, Anneleen Peeters

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties