Slaap lekker

Het pronkstuk in de slaapkamer in ons inspiratiehuis op de vt wonen&design beurs is het bed van Nilson Beds. Het okergeel zorgt er voor een warme gloed.

Nilson Beds hoofdbord Napoli en bed Prestige

Het unieke stiksel in vierkanten geeft het hoofdbord Napoli iets bijzonders. Wij tonen het hoofdbord en het bed Prestige in de standaardafmetingen, maar andere afmetingen op maat zijn ook mogelijk. Nilson maakt haar bedden van natuurlijke ademende materialen voor een ultiem slaapcomfort. Elk bed wordt volledig met de hand gemaakt en in Nederland opgebouwd. Hierdoor is vrijwel alles mogelijk: andere bekleding, afmetingen en accessoires … De exclusieve hoofdborden van Nilson kunnen daarnaast met alle Nilson bedden gecombineerd worden. Deze rijke, fluwelen stof Corn komt uit de collectie Ice van Kirkby Design.

Finishing touch

Bijpassende nachtkastjes en ton sur ton bedlinnen van Nilson maken de slaapkamer compleet. Door de warme kleuren en luxueuze materialen sluit de ruimte goed aan bij de rest van het glamourhuis.

Doordat het hoofdbord breder is dan de boxspring betrek je de nachtkastjes bij het ontwerp en vormt het een geheel.

nilsonbeds.nl

Praktische info

De vt wonen&design vindt plaats van 2 tot en met 7 oktober in de RAI Amsterdam. Benieuwd naar het inspiratiehuis van Stijlvol Wonen op de beurs? Koop dan snel tickets. Meer informatie over de beurs.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties