Ronde vormen

Hoewel we houden van strakke lijnen, niet alleen in de architectuur maar ook in meubels en accessoires, hebben we zo onderhand ook een zwak voor ronde vormen en aaibare materialen. Verschillende meubels en accessoires in het inspiratiehuis op de vt wonen&design beurs, waaronder heel wat ontwerpen van Keijser&Co, zijn daar het levende bewijs van.

Keijser&Co bank parker

“De Parker bank in de woonkamer kenmerkt zich door zijn organische lijnen en vormen”, vertelt eigenares Lonneke van der Weyden van Keijser&Co. “Een goede toevoeging aan onze collectie die voornamelijk bestaat uit vierkante, strakke modulebanken. Met een rond sierkussentje in de bank worden de organische vormen extra geaccentueerd. Waar je de bank ook neerzet, hij zal altijd de show stelen.” Stylistes Judith en Marjolein kozen ervoor om de bank te stofferen met de linnen blend Hue Peach Skin van Kirkby Design. Dat is meteen ook een troef van Keijser&Co: ze vinden het belangrijk om te luisteren naar je persoonlijke wensen. Een meubel is vaak beschikbaar in verschillende afwerkingen. Er is zelfs volledig maatwerk mogelijk wanneer je een kast helemaal naar jouw behoeften wilt indelen. Keijser&Co staat voor meubels die tijdloze luxe uitstralen en dat past perfect bij ons glamourconcept. Naast de zitbank Parker, zijn ook de fluwelen eetkamerstoelen en verschillende poefjes in de entree van het Nederlandse merk.

Keijser&Co bank parker

keijserenco.nl

Praktische info

De vt wonen&design vindt plaats van 2 tot en met 7 oktober in de RAI Amsterdam. Benieuwd naar het inspiratiehuis van Stijlvol Wonen op de beurs? Koop dan snel tickets. Meer informatie over de beurs.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties