vtwonen

Ontdek het Stijlvol Wonen huis

De vt wonen&design beurs is dé woonhappening van het jaar. Ontdek het Stijlvol Wonen-huis dat op de beurs staat en doe ideeën op om zelf je droomwoning waar te maken. Bovendien maken we het gezellig met wijnproeverijen en professioneel interieuradvies.

interieuradviesInterieuradvies

Ben je nog niet zeker hoe het bij jou thuis moet? Kom dan langs voor professioneel interieuradvies. De interieurdesigners van Pronkstuk nemen stalen, ideeën en heel veel ervaring mee om jou te helpen met al je woonvragen. Naast interieurstyling, heeft Pronkstuk ook een Woonwinkel met een unieke collectie meubelen en accessoires, en een Studio waar volledige interieurs van A tot Z worden ontworpen. Bij deze creatieve professionals ben je dus in goede handen voor een interieur dat bij je past.

Praktisch: interieuradvies dagelijks tussen 11u en 13u in onze STW-keuken. 20 minuten per ontwerp, op basis van beschikbaarheid.

Wedstrijd

Als je een plattegrond en foto’s van je woning meebrengt, kunnen de interieurdesigners van Pronkstuk je advies op maat geven. Meer zelfs: de grootste woonuitdaging krijgt een gratis ‘Pronkstuk on tour’ in de vorm van persoonlijk interieuradvies bij jou thuis! Een jury van Stijlvol Wonen en Pronkstuk selecteert op de laatste beursdag, op zondagavond 02/10, de grootste woonuitdaging. De winnaar krijgt een gratis ‘Pronkstuk on tour’ in de vorm van persoonlijk interieuradvies bij hem of haar thuis! De winnaar zal door Pronkstuk persoonlijk op de hoogte gebracht worden en een afspraak voor het advies zal gemaakt worden tussen de winnaar en Pronkstuk.

Edwin Raben wijndegustatie

Kom proeven

Sommelier Edwin Raben nodigt je uit om te proeven van zijn wijnselectie uit de Alsace, één van zijn favoriete wijnregio’s: “Je gaat nog meer van een wijn houden als je de oorsprong kent en de mensen die hem maken ontmoet. Dat gebeurde toen ik jaren geleden mijn eerste bezoek aan de Alsace bracht. In mijn hart ben ik rieslingfan, maar de Alsace heeft meer te bieden. Wie benieuwd is, moet zeker eens een kijkje nemen op de website van Vins d’Alsace. Ik neem voor de bezoekers van het Stijlvol Wonen-huis in elk geval een verrassende selectie wijnen uit deze streek mee die ook in mijn webshop te koop zijn.” Edwin was van 1996 tot 2007 de beste sommelier van Nederland. Hij is docent aan de Academie voor Gastronomie en voorzitter van de Nederlandse Gilde van Sommeliers. Kortom: hij is dé geknipte persoon voor al je vragen over wijnen.

Praktisch: wijnproeverijen dagelijks van 13u tot 16u, we schenken uitsluitend kleine degustatieglazen.

Stijlvol wonen Exclusief coverPrimeur

Op de beurs kan je het gloednieuwe boek Stijlvol Wonen Exclusief 3 kopen mét beurskorting. Je koopt het voor 40 euro ipv 44,95 euro. Kom het ontdekken op onze kiosk in de centrale middengang in het STW-huis, stand 11-018.

Win VIP-pakketten

Als je ons inspiratiehuis op de beurs bezoekt, maak je kans op een leuk aandenken. Elke dag geven we immers een waardevol VIP-pakket weg met daarin de exclusieve Stijlvol Wonen totebag, onze magazines, gadgets en nog zo veel meer. Wat moet je hiervoor doen? Schrijf je via de formulieren op onze stand gratis in voor onze nieuwsbrief. Ben je al geabonneerd op onze nieuwsbrief? Geen nood, dan kun je ook gewoon deelnemen zonder dat je de nieuwsbrief voortaan dubbel zult ontvangen. Uit de deelnemende formulieren wordt elke dag een winnaar gekozen. De winnaars krijgen het VIP-pakket achteraf per post toegestuurd.

Ontdek ons beursboekje

Heb je vragen over de elegante smeedijzeren ramen in ons inspiratiehuis? Ben je benieuwd naar het verhaal achter de eiken plankenvloer in onze woonkamer? Of wil je weten hoe je het hotelgevoel in je eigen slaapkamer kunt creëren? Je komt het allemaal te weten in het gratis 50 pagina’s dikke beursboekje van Stijlvol Wonen, exclusief te verkrijgen op onze stand.

"Ontmoet de redactie

Altijd al willen weten wie de gezichten zijn achter je favoriete woonblad? Dan is de vt wonen & designbeurs een uitgelezen kans. Hoofdredactrice Leen Verstraelen is zelf van de partij op dinsdag, vrijdag en zondag, maar ook op alle andere dagen tref je hier enthousiaste collega’s aan die het hele jaar door hun hart en ziel in Stijlvol Wonen leggen.

Praktisch

Wanneer: van 27 september t/m 2 oktober van 10.00 tot 18.00u. Op donderdag en vrijdag van 10.00 tot 21.00u.
Waar: Rai Amsterdam, Europaplein 22, 1078 GZ Amsterdam.
Tickets: tot 26 september € 15/persoon, daarna € 19/persoon via vtwonen.
Info: vt wonen&design beurs

Voor het inspiratiehuis van Stijlvol Wonen werkten we samen met verschillende partners. Ontdek ze hier.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties