Mooie muren

Je kunt ons inspiratiehuis bijna niet missen als je rondstruint op de beurs. De buitenkant lijkt net een chique leren doos dankzij de bijzondere muurbekleding. En ook binnen vind je verschillende, chique behangen van Arte.

ARTE Avalon Weave

Weave uit de collectie Avalon van Arte. 

Het reliëf van het gevlochten leer, Weave uit de collectie Avalon van Arte, is heel realistisch en straalt zonder meer klasse uit. Eenmaal binnen ontdek je de dessins Insignia en Combine uit hun collectie Oculaire. Deze bekleding met naturelle uitstraling bestaat uit met de hand geweven sisal. Het weefsel wordt daarna met de hand in stukken gesneden en in een trompe-l’oeil effect gelegd. In de bar en de badkamer ontdek je deze geometrische patronen die het interieur karakter geven. In de entree kozen we dan weer voor het subtiele behang Refined Grid uit de collectie Delicate Chic van HookedOnWalls, het jongere maar altijd verrassende zusje van Arte. Het moge duidelijk zijn: bij Arte vind je eindeloos veel mogelijkheden voor op de muur. Van subtiele behangen in ingetogen kleuren tot opvallende prints en levensechte structuren.

hookedonwalls.comarte-international.com

Praktische info

De vt wonen&design vindt plaats van 2 tot en met 7 oktober in de RAI Amsterdam. Benieuwd naar het inspiratiehuis van Stijlvol Wonen op de beurs? Koop dan snel tickets. Meer informatie over de beurs.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties