Mix & match

Bij Hora kun je zowel terecht voor binnen- als voor buitenmeubilair en accessoires. Je vindt er Italiaanse luxemerken zoals Living Divani en Minotti, maar ook de beste designmerken van Nederlandse bodem, onder meer Piet Boon, Jacco Maris en Brand van Egmond.

Hora Showroom

Showroom van Hora

Judith en Marjolein waren onder de indruk van de verfijnde, chique stijl van het Italiaanse merk Minotti en kozen voor fauteuil Colette (zie foto). Ook vonden ze er onder andere gouden en roestkleurige tafeltjes voor in de woonkamer, verlichting van Flos voor in de slaapkamer en zwarte bijzettafels van versteend hout voor in de entree. De laatst genoemde zijn bijzondere objecten met een verhaal die eerder een soort sculptuur zijn in de ruimte dan zomaar een bijzettafel. Zo duurt het mil-
joenen jaren voordat het hout is getransformeerd in steen. En hoewel de naam bijzettafel het suggereert, verplaats je deze objecten niet zo snel door het enorme gewicht. Een leuk verhaal voor als er visite over de vloer komt.

Colette fauteuil Minotti Hora

Colette van Minotti

Verrassend en verfijnd

“Fauteuil Colette is zowel classy als comfy en geeft je interieur een energieke twist. De collectie bestaat uit twee fauteuils, waarbij je kunt kiezen uit een lage en een hoge rugleuning en een frame in een gouden of zwart-nikkel afwerking. Combineer de Colette met een zitbank die niet veel aandacht trekt en die in zowel design als stof rust uitstraalt. De Colette gaat dan gegarandeerd een boost geven in je interieur.”

Julie Borgman van Hora

horabarneveld.nl

Praktische info

De vt wonen&design vindt plaats van 2 tot en met 7 oktober in de RAI Amsterdam. Benieuwd naar het inspiratiehuis van Stijlvol Wonen op de beurs? Koop dan snel tickets. Meer informatie over de beurs.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties