Marmer als blikvanger

De beste materialen bezorgen een huis klasse en dat is in ons inspiratiehuis op de vt wonen&design beurs niet anders. Daarom kozen we voor verschillende marmersoorten die je spot in diverse zones.

Grillo Bronze F marmer

Bij Grillo Natuursteen is de keuze enorm en konden we bijzondere combinaties maken. In de keuken ligt er als werkblad een donkere marmer met roze/rode kleurige aders, Bronze F. Satinato. De zitbank aan de eettafel in het midden is afgewerkt in een roze marmer (gezoet Rosso Verona) die daar perfect bij past. In de bar in de woonkamer zie je datzelfde roze marmer terugkomen en in de badkamer is het een groene marmer die deze plek stijlvol en luxueus maakt. Zowel de badomkasting als de wastafel zijn er door specialist Grillo Natuursteen van gezoet Verde Alpi gemaakt.

Grillo Bronze F project Versteegh Design

Goed idee: combineer verschillende natuurstenen

“Natuursteen neemt vaak de sfeer en kleur van de omgeving aan. Dat effect zou je breken als je natuursteen combineert met koudere materialen zoals keramiek”, vertelt Remy Grillo van Grillo Natuursteen. “Als je natuursteen gebruikt als wandbekleding dan is het mooi als je ook voor een natuurstenen vloer kiest. Het hoeft niet altijd hetzelfde type te zijn, maar wel allebei een natuurlijk materiaal. Kijk goed naar de structuur en de kleur van de steen. Een marmer met veel aders en verschillende kleuren kun je goed combineren met een iets rustigere steen in dezelfde tint, meer een unikleur. Of je stemt de kleur af op een vlam die in de andere steen zit, zoals hier in de keuken het geval is.”

grillo.nl

Praktische info

De vt wonen&design vindt plaats van 2 tot en met 7 oktober in de RAI Amsterdam. Benieuwd naar het inspiratiehuis van Stijlvol Wonen op de beurs? Koop dan snel tickets. Meer informatie over de beurs.

Beeld Grillo Natuursteen, project van Versteegh Design | Tekst: Jackie Oomen

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties