vtwonen

Luxueuze leefkeuken

De keuken in ons glamourhuis op de vt wonen&design beurs mag absoluut gezien worden. RhijnArt Keukens heeft een leefkeuken neergezet die zowel in de eetkamer als de woonkamer als pronkstuk dient.

RhijnArt Keukens

Het indrukwekkend lange werkblad van marmer loopt door tot in de woonkamer en verbindt zo deze twee zones. De spoelbak bevindt zich ter hoogte van het raam, waardoor je terwijl je iets afspoelt, kunt genieten van het uitzicht. De messingkleurige Quooker is een chic accent en combineert goed met het donker gebeitst eikenfineer (kleur smoke). Aan de overkant is er een praktische inbouwkast met koelkast en ovens. De afzuigkap zit netjes verstopt in een volume verwerkt en mee geschilderd met de wand zodat alle aandacht naar de strakke keuken gaat. Een lange plank benadrukt de lengte van de keuken en is de perfecte uitstalplek voor mooie accessoires.

3 tips om de keuken bij de woonkamer te betrekken

  1. “Kies voor mooie, natuurlijke materialen die tijdloos en luxueus zijn. Industrieel beton en wit maken plaats voor chiquere materialen, zoals natuursteen, messing en koper. Deze materialen zorgen voor warmte en sfeer.”
  2. “Ga voor één bepaalde stijl en laat die in alle ruimtes doorlopen. Kies bijvoorbeeld voor een haard- of servieskast die qua sfeer goed past bij de keuken. Zo wordt het interieur al snel een geheel.”
  3. “Durf verschillende kleuren en materialen te combineren in een ontwerp. Laat de keuken bijvoorbeeld overlopen in een ander meubel. Een voorbeeld hiervan is het bankje in het inspiratiehuis, dat van een ander soort marmer werd gemaakt dan het keukenblad, maar er toch heel goed bij past.”

Jan van Harberden van RhijnArt Keukens

rhijnartkeukens.nl

Praktische info

De vt wonen&design vindt plaats van 2 tot en met 7 oktober in de RAI Amsterdam. Benieuwd naar het inspiratiehuis van Stijlvol Wonen op de beurs? Koop dan snel tickets. Meer informatie over de beurs.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties