Lekker loungen

Geen bar zonder lounge om van je drankje te genieten. Judith en Marjolein kozen voor twee kuipfauteils Ella van Montis voor de lounge in ons inspiratiehuis op de vt wonen&design beurs, gespot bij Thomassen Interieurs.

“We waren meteen enthousiast over de belijning van de stoel”, zegt stylist Judith Rasenberg. “De fauteuils passen bij de strakke lijnen van het huis en gaan perfect samen met het behang op de achtergrond door de rustige, ingetogen stof.” Tijdens een bezoek aan de eigentijdse woonwinkel Thomassen Interieurs raak je gegarandeerd geïnspireerd. Je kunt er niet alleen terecht voor uiteenlopende designmerken, maar ook voor interieuradvies. Ze hebben namelijk een eigen ontwerpstudio. Interieurarchitecten Luc en Stéphanie en hun team stylisten en ontwerpers bedenken creatieve en kwalitatieve oplossingen voor je interieur. In ons huis vind je verschillende ontwerpen die bij
Thomassen Interieurs te koop zijn, zoals de vloerlampen in de woonkamer, de bijzettafels en tafellampje in de bar en de glazen accessoires in de badkamer.

Thomassen Interieurs Montis Ella Chair

Ella chair van Montis 

Goed idee: Tweede zithoek

“Een leuke ontwikkeling in het moderne loungen is de opkomst van een zithoogte die tussen het lage ‘bankhangen’ en de eetkamerstoel in zit”, vertelt Luc Thomassen van Thomassen Interieurs. “De fauteuil Ella leent zich hier erg goed voor. De tafelhoogte – 65 cm is ideaal – moet je hierop wel aanpassen, zodat de zithoek multifunctioneel wordt. Een leuke plek om ontspannen een borrel te drinken met je partner of vrienden, spelletjes te spelen met je kids, aan te werken met je laptop of om gezellig aan te eten.”

Thomassen Interieurs Peter Baas Photography

Foto door Peter Baas 

Benieuwd naar de rest van dit interieur? Je vindt de volledige reportage in ons nieuwe boek Stijlvol Wonen Magnum Edition.

thomassen-interieurs.nl

Praktische info

De vt wonen&design vindt plaats van 2 tot en met 7 oktober in de RAI Amsterdam. Benieuwd naar het inspiratiehuis van Stijlvol Wonen op de beurs? Koop dan snel tickets. Meer informatie over de beurs.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties