Ingekaderd

Het is een must voor wie houdt van een tijdloze look: slanke, stalen raamprofielen. Ook in ons inspiratiehuis op de vt wonen&design beurs kozen we opnieuw voor staal.

We klopten hiervoor aan bij Exclusive Steel, de referentie op het vlak van stalen profielen. Het Nederlandse bedrijf baseert zich op het traditionele stoeltjesprofiel dat vanaf 1920 beroemd werd. Het bepaalde het beeld in statige fabrieken, kerken en kantoren en villa’s. Bekende architecten zoals Dudok, Duiker en Rietveld pasten het stoeltjesprofiel met veel succes toe. Vandaag zet het bedrijf met nieuwe technieken die traditie verder met profielen voor binnen én buiten. Van stalen schuifdeuren, taatsdeuren en kozijnen tot stalen gevels en lichtstraten. In ons inspiratiehuis maken de raampartijen met hun slanke profielen een subtiel statement.

Stalen ramen van Exclusive Steel

exclusivesteel.nl

Praktische info

De vt wonen&design vindt plaats van 2 tot en met 7 oktober in de RAI Amsterdam. Benieuwd naar het inspiratiehuis van Stijlvol Wonen op de beurs? Koop dan snel tickets. Meer informatie over de beurs.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties