Harmonieus geheel

Jasno stemt shutters en blinds op elkaar af. Handig, want ook in ons inspiratiehuis op de vt wonen&design beurs vind je beide terug. Hoe je een eenheid creëert? Marloes van de Schoot van Jasno geeft tips.

Jasno raambekleding

Hoe stem je raambekleding op elkaar af?

“Shutters en blinds zijn in dezelfde kleuren leverbaar. Als je voor één kleur kiest, gaan ze altijd goed samen. Je kunt dus de raambekleding kiezen die het beste bij de functie van het raam past en toch een eenheid vormen door de verschillende producten in dezelfde kleur te nemen.”

Hoe kies je de juiste kleur?

“Als je veel raampartijen hebt of er veel licht binnenvalt, kun je gerust voor een donkere kleur gaan om het wat te breken. Wil je het licht reflecteren en zo een kamer groter laten lijken, dan kun je het beste voor wit kiezen. Kijk dus altijd goed naar de grootte van een ruimte en de lichtinval.”

In het inspiratiehuis vind je shutters en blinds in de kleur Black Walnut, die de tint van het maatwerk van de keuken en wastafel benaderen.

jasno.nl

Praktische info

De vt wonen&design vindt plaats van 2 tot en met 7 oktober in de RAI Amsterdam. Benieuwd naar het inspiratiehuis van Stijlvol Wonen op de beurs? Koop dan snel tickets. Meer informatie over de beurs.

 

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties