Gouden duo

Aan Dutch design geen gebrek in ons inspiratiehuis op de vt wonen&design beurs, want onze stylisten gingen ook langs bij Pols Potten. En ze konden moeilijk met lege handen naar huis komen.

Een goed idee is een doorkijkkast als scheidingswand tussen leefruimte en gang. We vonden een elegant exemplaar, Shelf Unit single & double, bij Pols Potten. Het ontwerp is gemaakt van metaal en heeft enkele goudkleurige vlakken waarin je spullen kwijt kunt die je liever aan het oog onttrekt. Ook vind je een metalen bureau en rechthoekige bijzettafels in het huis uit de collectie Antique Brass, die qua stijl naadloos bij de open kasten aansluiten. Naast de familie metalen met goudkleurige meubels, kozen Judith en Marjolein onder andere voor twee grijze, fluwelen zitbanken Charmy die je ziet in de entree en bijzettafels Enamel voor in de woonkamer.

Pols Potten

Tip: één familie

“Door in verschillende ruimtes dezelfde of soortgelijke materialen terug te laten komen, creëer je automatisch rust en eenheid in huis. We wilden geen wirwar van verschillende stijlen. Daarom kozen we voor de familie meubels met metaal en antiek goud look.”

Judith Rasenberg

polspotten.nl

Praktische info

De vt wonen&design vindt plaats van 2 tot en met 7 oktober in de RAI Amsterdam. Benieuwd naar het inspiratiehuis van Stijlvol Wonen op de beurs? Koop dan snel tickets. Meer informatie over de beurs.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties