vtwonen

Gordijnen en stoffen in ons inspiratiehuis

Lange gordijnen die reiken van plafond tot vloer en rijke meubelstoffen voegen warmte toe in ons inspiratiehuis op de vt wonen&design beurs.

Romo Mark AlexanderAlle prachtige stoffen zijn van The Romo Group. De kamerhoge satijnen stof van Villa Nova in de badkamer zorgt voor een dramatische toets. In de slaapkamer combineren we een fluwelen gordijn (Mark Alexander) met vitrage met een weving van fijn gaas (Villa Nova). Voor de bekleding van kussens en zitbanken vonden we in de collecties van Mark Alexander en Kirkby Design een diep fluweel en een linnen met subtiele glans.

De zes merken van The Romo Group bieden een breed en zeer divers aanbod van gordijnen, meubelstoffen, behang, vloerkleden, kussens en plaids. Kortom, alles om jouw woning te voorzien van warmte en huiselijkheid.

ROMO Montage

Velvet crush

“Fluweel is universeel en gaat met bijna alles samen”, zegt design director Emily Mould van Romo. “In combinatie met linnen creëert het bijvoorbeeld een prachtig contrast tussen luxe en eenvoud. Maar met fluweel kun je ook hardere materialen in huis, zoals steen, verzachten. De komende maanden gaan we meer en meer donkergrijs en felrode tinten zien. Ze ademen een gevoel van romantiek uit en creëren een rustgevend interieur. Maar ook bosgroene tinten zullen opduiken. Ze verwijzen naar de natuur en zorgen voor harmonie en balans.”

romo.com, villanova.co.uk, kirkbydesign.com, blackedition.com, zinctextile.com, markalexander.com

Praktische info

De vt wonen&design vindt plaats van 2 tot en met 7 oktober in de RAI Amsterdam. Benieuwd naar het inspiratiehuis van Stijlvol Wonen op de beurs? Koop dan snel tickets. Meer informatie over de beurs.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties