Een geheel

Muren die sfeer ademen, daar gingen we voor in ons inspiratiehuis op de vt wonen&design beurs. Dat kan met verf, behang maar ook met bijzondere wandtechnieken. Zo kwamen we al snel terecht bij Stucco Lusso, specialist in exclusieve wand- en vloerbekleding.

Stucco Lusso Stijlvol Wonen

In de badkamer zorgde het team van Stucco Lusso voor een waterdichte muurbekleding in de inloopdouche. Het was lastig kiezen, aangezien ze een uitgebreide collectie materialen, kleuren en technieken hebben. Van betonlook tot tadelakteffect, Stucco Lusso kan alles naar wens creëren. We gingen voor een diepgrijze kleur (kleur Leisteen van Carte Colori) voor de wanden, een tint die mooi harmonieert met het groene marmer. Troef: dezelfde techniek en kleur kunnen zij ook toepassen op de vloer. Zo loopt de vloer in de badkamer helemaal naadloos door in de slaapkamer waardoor het een geheel is. De vloer in de slaapkamer en de entree is ook van Stucco Lusso.

 

De bijzondere muur- en vloertechnieken in onze badkamer op de vt wonen&design beurs zorgen voor een goede, kwaliteitsvolle basis. Met de juiste aankleding doet je badkamer al snel denken aan een vijfsterrenspa.

Praktische info

De vt wonen&design vindt plaats van 2 tot en met 7 oktober in de RAI Amsterdam. Benieuwd naar het inspiratiehuis van Stijlvol Wonen op de beurs? Koop dan snel tickets. Meer informatie over de beurs.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties