Dag vol inspiratie + advies

Markeer zondag 27 mei alvast in je agenda. Dan opent ETC Design Center Europe, de referentie voor de interieurprofessional, zijn deuren voor het brede publiek. Stijlvol Wonen nodigt interieurarchitect Erik Koijen uit om ter plekke interieuradvies te geven exclusief voor onze lezers.

Tijdens deze boeiende consumenten inspiratiedag ontdek je de nieuwste collecties van meer dan vijfhonderd merken op 15.000 vierkante meter. Wandbekleding, meubelen, verlichting, vloeren, accessoires … het upscale aanbod is ruim.

Advies

Stijlvol Wonen nodigt Erik Koijen uit om interieuradvies te geven exclusief voor onze lezers. Heb je een concrete vraag? Dan kun je hem deze zelf voorleggen tijdens een adviessessie van 20 minuten. Neem gerust foto’s en het plan van je woning mee. Zo maak je je vraag concreter en kan Erik beter advies geven.

Hoe deelnemen?

Wil je advies van Erik Koijen? Stuur dan vooraf een bericht naar info@etcdesigncenter.com met als subject ‘Advies Erik Koijen’. Vermeld duidelijk je naam en telefoonnummer in de e-mail. Je zult dan worden ingepland voor een adviessessie. Wees er snel bij want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Geen plaats meer vrij bij Erik Koijen? Er zijn nog vier andere interieurontwerpers present in ETC Design Center. Lees meer over hun profiel op etcdesigncenter.nl.

Kom naar de ETC inspiratiedag en krijg advies van Erik Koijen

Over Erik Koijen

Erik is een getalenteerde interieurarchitect. Hij runt al twaalf jaar zijn eigen ontwerpbureau in Breda en heeft realisaties in binnen- en buitenland op zijn naam.Elegant & chic, zo zou je zijn stijl kunnen omschrijven, al wil hij zich hierop niet vast- pinnen. “Uiteraard heb ik een handschrift, maar bij de invulling van een interieur houd ik mijn blik ruim”, vertelt Erik Koijen. “In mijn werk probeer ik eerst een helder kader te schetsen waarbinnen de woonwensen zo duidelijk mogelijk worden. Het interieur moet ook aansluiten bij de architectuur van een woning, anders voelt het snel aan als decorbouw.

ETC Design Center Europe, Randweg 20 in Culemborg (NL) Open van 10 tot 17 uur, etcdesigncenter.com

Fotografie Denise Keus

 

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties