Bijzondere kleuren

We hebben nog nooit zoveel kleur toegepast in ons inspiratiehuis op de vt wonen&design beurs. Extra bijzonder: Carte Colori, bekend om zijn authentieke Italiaanse kalkverf, ontwikkelde exclusief voor ons een Stijlvol Wonen-kleur: de zalmroze kleur Pesca Elegante.

Carte Colori kleur Cipria

“Ik wilde graag een lichtroze toevoegen aan de nieuwe kleurenkaart”, vertelt eigenares Meta Bos. “Dat miste ik in het bestaande gamma dat intussen al 114 unieke kleuren telt. We hadden wel roze tinten, maar die waren of redelijk heftig, of te licht of te lila. Deze nieuwe kleur is ideaal als basiskleur. Niet te zoet, maar ook zeker niet te licht. Hij gaat daarnaast heel mooi samen met de iets gedurfdere kleur Cipria (zie foto).” Toen wij met ons verzoek voor de nieuwe kleur kwamen, hoefde Meta dan ook niet lang na te denken. Ze mengde verschillende tinten met elkaar tot ze de perfecte kleur had gevonden. De kalkverf van Carte Colori heeft een prachtige matte uitstraling. De kalk is afkomstig uit de Venetostreek in Italië en wordt samen met onder andere water en marmer als bindmiddel tot een kwalitatieve verf gemengd. Het resultaat is een product zonder schadelijke stoffen waardoor het minder milieubelastend is. Het aanbod van Carte Colori gaat veel verder dan kalkverf. Zo hebben ze ook krijtverf, lakverf, vloerverf, metallics en stuctechnieken. In ons inspiratiehuis vind je de kleuren: Terracotta, Pesca Elegante, Galleria, Glas, Palladio, Ebano en Leisteen.

Carte Colori Pesca Elegante

De nieuwe kleur Pesca Elegante van Carte Colori – speciaal voor Stijlvol Wonen.

cartecolori.nl

Praktische info

De vt wonen&design vindt plaats van 2 tot en met 7 oktober in de RAI Amsterdam. Benieuwd naar het inspiratiehuis van Stijlvol Wonen op de beurs? Koop dan snel tickets. Meer informatie over de beurs.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties