Beursactie: Schrijf je in op de newsletter en maak kans op Stijlvol Wonen Magnum Edition!

Na de laatste succesreeks Stijlvol Wonen Exclusief is het tijd voor een nieuw concept: Magnum Edition. Dit nieuwe koffietafelboek is de eerste telg van een nog meer upscale boekenreeks, een te koesteren object met een bijzondere afwerking. Jij kunt het boek winnen. Hoe? Heel makkelijk: schrijf je hieronder in op de nieuwsbrief en duimen maar. Lees hier de spelvoorwaarden en het privacybeleid.

Doe mee en win!

Stijlvol Wonen Magnum Edition

Dit luxe kijkboek bevat drieëndertig gloednieuwe interieurs van het hoogste niveau. Van architecturale nieuwbouwvilla tot gerenoveerde hoeve. Van buitenverblijf in Marbella tot chic penthouse in Limburg en pied-à-terre in Amsterdam. Grote foto’s, close-ups van aaibare materialen en inspirerende kleuren zorgen ervoor dat je je blijft verbazen. Een aanwinst voor de salontafel van elke interieurliefhebber.

Stijlvol Wonen Magnum Edition

De beursactie loopt van 2 oktober t/m 7 oktober. Na afloop van de vt wonen&design beurs maken we de winnaars bekend. De winnaars zullen persoonlijk worden verwittigd. Door deel te nemen ga je automatisch akkoord met de spelvoorwaarden en het privacybeleid.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties