Badkamer vs. thuisspa

Soms moet je lef hebben om tot een inspirerend geheel te komen. Daarom dit jaar geen veilige witte of grijze badkamer in ons inspiratiehuis op de vt wonen&design beurs, maar een elegante badkamer bomvol chique materialen.

Groen marmer, bijzonder behang, kraanwerk van Piet Boon, een inloopdouche én bad … Het houdt niet op. Naast het visuele aspect, is er ook gedacht aan functionele, slimme details. Hiervoor konden we rekenen op de hulp en vakkennis van De Eerste Kamer, specialist in stijlvolle, complete badkamers. Voor de marmeren waskom van Grillo maakten zij het strakke ondermeubel op maat. Je ontdekt in dat badkamermeubel een nieuw systeem met twee waszakken, een noviteit van hun eigen huismerk DEK-Design. Het bad Society van Xenz wordt ingebouwd in datzelfde prachtige groene marmer. Het polyester inbouwbad heeft een mooie matte, witte kleur en krijgt daardoor een zachte uitstraling.

Douchewand met radiatorfunctie van DEK-Design, versie 1. 

Multitalent

We pakken ook uit met een primeur: DEK-Design 2.0, een nieuwe, unieke douchewand met radiatorfunctie. De eerste versie (zie foto) van De Eerste kamer werd eerder al bekroond met een Red Dot Award. “Het nieuwe model is minimalistischer qua vorm. De radiator bestaat uit een kader zonder vlakverdelingen, enkel met een handdoekhouder die in het stalen frame is geïntegreerd. We bevestigen de radiator tegen een vlakke glazen wand, waardoor het ontwerp strak en tijdloos oogt”, vertelt Anton van de Beek van De Eerste kamer. “Met dit ontwerp spelen we in op de ontwikkeling die gaande is in Nederland, namelijk dat we stap voor stap van het gas afgaan. Versie twee is daarom volledig elektrisch ontwikkeld.”

eerstekamerbadkamers.nl

Praktische info

De vt wonen&design vindt plaats van 2 tot en met 7 oktober in de RAI Amsterdam. Benieuwd naar het inspiratiehuis van Stijlvol Wonen op de beurs? Koop dan snel tickets. Meer informatie over de beurs.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties