vtwonen

4x mooi ingepakt

Je hebt het perfecte cadeau gevonden, maar je moet er nog een echt pakje van maken. Hoe doe je dat? 4 inspiratietips voor de ultieme geefervaring.

Boomingville inpakzak

1 De papieren zak

De papieren zak is in opmars. Je hebt ze in alle maten en kleuren, met originele prints en boodschappen. Zo’n papieren zak is best handig. Je cadeau erin, dichtplakken aan een kant en klaar is kees. Ideaal als je niet zo handig bent met de rol inpakpapier. Deze leuke zakken zijn van Bloomingville.

Papier Tigre cadeau

2 Designerpapier

Tegenwoordig bestaat er heel wat mooi cadeaupapier. Ontwerpers en grafisch vormgevers ontwerpen originele luxevellen. Soms is het papier zo knap dat je de vellen net zo goed als poster aan de muur kunt hangen. Zulk cadeaupapier is altijd wat duurder, doorgaans 3 tot 4 euro per een vel, maar je cadeau valt gegarandeerd op. We vonden mooi inpakpapier van het Nederlandse Tas-ka of bij het Franse label Papier Tigre (zie foto).

ILMT cadeau

3 Lollige labels

Met een leuk label aan je cadeau ben je zeker dat je het juiste pakje aan de juiste persoon geeft. Handig bij grote familiefeesten Maar net zo goed is een label een speels detail voor een extra boodschap. Inspiratie vonden we bij I Love My Type.

Design Letters cadeau

4 Verrassende extra’s

Wees creatief en gebruik wat je tegenkomt om je cadeau te pimpen. Bij Design Letters gingen ze aan de slag met wat groen uit de tuin: origineel en het kost niets.

Nog op zoek naar cadeaus om in te pakken? In Stijlvol Wonen november/december 2016 gingen we shoppen voor de hele familie. Je vindt er bijzondere cadeau-ideeën voor het purerende nichtje tot de vrijgezellen nonkel.

Tekst Anneleen Peeters | Fotografie Bloomingville, Papier Tigre, I Love My Type, Design Letters

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties