Verbouwen of Verhuizen: tv make-overs in 360º

beeld vtwonen Beeld

In het tweede seizoen van Verbouwen of Verhuizen zitten de stellen in een dilemma: gaan ze verbouwen of toch verhuizen? Stylisten Frans Uyterlinde, Carlein Kieboom en Eva van de Ven hebben volop creatieve plannen gesmeed om de woningen flink onder handen te nemen, terwijl de stellen ergens anders gaan proefwonen. Ben jij benieuwd naar de resultaten van de prachtige make-overs uit seizoen 2? En wil jij weten hoe Samsung de huizen smart heeft gemaakt? Neem zelf een kijkje met deze 360º tours. (In samenwerking met Samsung)

Lees verder onder de advertentie

Merel en Pieter uit Aalsmeer

Merel en Pieter wonen samen met hun vier kinderen in een twee-onder-een-kap jaren ’30 woning in Aalsmeer. Nu de kinderen steeds groter worden, was er gebrek aan ruimte en privacy. Merel wilde daarom verhuizen naar een ruimere woning waar iedereen zijn eigen plekje heeft. Pieter daarentegen zag veel potentie in hun huidige woning en wilde graag verbouwen. Het gezin ging proefwonen in een ander huis, terwijl hun eigen woning onderhanden werd genomen door stylist Carlein Kieboom. Ook de wasruimte kreeg een slimme make-over. Merel en Pieter bedienen voortaan hun nieuwe Addwash wasmachine en droger via de Smart Home app. Je vindt hier alle info over gebruikte producten.

Elise en Maarten uit Haarlem

Elise en Maarten wonen samen met hun zoontje Kai in een populaire straat in Haarlem. De woning heeft een bijzondere geschiedenis; het was oorspronkelijk een doorgang voor paarden en koeien en is in 1900 omgebouwd tot een woning. Elisa is dol op dit unieke plekje en wil hier nooit meer weg, terwijl Maarten de indeling vooral onpraktisch vond; het was te smal en er was weinig licht. Stylist Eva van de Ven verbouwde de boel en gaf hun eigen woning een make-over, terwijl Elise en Maarten gingen proefwonen in een ander huis. Je vindt hier alle info over gebruikte producten.

beeld vtwonen Beeld

Deborah en Wouter uit Ede

Al acht jaar woonde Deborah en Wouter in hun geliefde jaren ’50 woning in Ede. Nog steeds met plezier, maar toch wilden ze graag de keuken bij de woonkamer betrekken. Wouter zag alleen het nut van een verbouwing niet in en wilde liever verhuizen, maar Deborah wilde hier nooit meer weg. Stylist Frans Uyterlinde schoot ze te hulp en verbouwde hun woning. Je vindt hier alle info over gebruikte producten.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

Rik en Tamara uit Utrecht

Rik en Tamara wonen in een jaren ’30 herenhuis in Utrecht. Het huis ligt op een ideale locatie; je fietst binnen 5 minuten het centrum in. Alleen is er een groeiend probleem; de kinderen worden pubers. Dat zorgde ervoor dat er te weinig zitruimte in de woonkamer was. Daarom twijfelde ze tussen verbouwen of verhuizen. Stylist Carlein Kieboom had creatieve ideeën voor een verbouwing én een make-over. Je vindt hier alle info over gebruikte producten.

beeld vtwonen Beeld

Joost en Janneke uit Schagen

Joost en Janneke wonen al vier jaar in Schagen. Ze waren alleen niet meer tevreden over hun woning; de keuken was te klein en Janneke wilde een eigen werkplekje om in de avonduren rustig te kunnen werken. Kortom: flink wat woonwensen die Janneke niet gerealiseerd zag in hun huidige huis. Verhuizen was daarom de enige optie volgens Janneke. Joost daarentegen wilde hier nooit meer weg en zag wél potentie in dit huis. Stylist Eva van de Ven ging de uitdaging aan. Je vindt hier alle info over gebruikte producten.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

Johan en Joke uit Veenendaal

Johan en Joke wonen samen met hun gezin in Veenendaal. Het gezin heeft een actief leven; de een gaat naar de sportschool, de ander voetbalt en dat allemaal op loopafstand. Alleen waren ze niet meer tevreden over de benedenverdieping: het was onpraktisch ingedeeld en de keuken was te klein. Johan wilde daarom graag verbouwen. Joke daarentegen was toe aan verandering en pakte het liefst meteen haar spullen. Stylist Frans Uyterlinde ging aan de slag met hun woonwensen en gaf hun eigen woning een verbouwing én make-over. Om het drukke leven van de bewoners íets rustiger te maken, kregen ze een Samsung Powerbot robotstofzuiger. Zo wordt het huis schoongemaakt terwijl Johan en Joke aan het werk zijn of leuke dingen doen. Je vindt hier alle info over gebruikte producten.

beeld vtwonen Beeld

Sara en Koen uit Den Haag

Sara en Koen wonen sinds kort met z’n drieën in hun jaren ’30 bovenwoning in Den Haag; 13 maanden geleden werd hun dochter geboren. Ze waren niet meer tevreden met de indeling; de keuken was te klein en was afgesloten van de woonkamer. Daarnaast miste ze een speelplek voor hun dochtertje. Met in de toekomst wellicht meer kinderen op komst, twijfelen ze tussen verbouwen of verhuizen. Gelukkig schoot stylist Eva van de Ven ze te hulp en ging ze de hele indeling op de schop. Je vindt hier alle info over gebruikte producten.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

Mariëtte en Peter uit Rijswijk

Mariëtte en Peter wonen met hun twee kinderen in een jaren ’30 tussenwoning in Rijswijk. Het stel heeft een druk gezinsleven, maar waren niet tevreden als ze na een lange werkdag thuis kwamen. Ze waren de kleine keuken en de donkere vloer zat. Ondanks hun woonproblemen, zagen ze zeker potentie in hun woning. Al stond het gezin ook open voor verhuizen. Stylist Frans ging aan de slag met hun woonwensen. Je vindt hier alle info over gebruikte producten.

beeld vtwonen Beeld

Smart home

Wil jij net als de stellen uit Verbouwen of Verhuizen ook producten die je huis slimmer maken? Lees hier alles over een smart home.

Lees verder onder de advertentie

Bron: in samenwerking met Samsung | 360 graden tours door 360fabriek

Lees verder onder de advertentie