WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

tv kijken was nog nooit zo leuk!

Smart kijken betekent niet alleen dat je on demand series en films kunt kijken, of door youtube kunt scrollen wanneer je maar wilt. Smart kijken is ook: de televisie zo ophangen dat hij optimaal integreert in je interieur, de televisie bedienen via je smartphone en eindelijk afscheid nemen van de verzameling afstandsbedieningen. (in samenwerking met Samsung)

Bye bye rondslingerende afstandsbedieningen

We beginnen met de grootste ergernis: twee, drie of misschien zelfs meer afstandsbedieningen. Ondanks vaste plekken, lades of andere oplossingen die je hebt bedacht, liggen ze vaak her en der door de woonkamer verspreid. Goed nieuws: aan deze ergernis komt nú een einde, door de stapel afstandsbedieningen te vervangen door de Samsung One Remote Control. Met deze afstandsbediening heb je niet alleen de controle over de televisie, maar over al je entertainmentapparaten, waardoor andere afstandsbedieningen overbodig worden. Bye, bye!

Fan van schermen

En er is nog beter nieuws, zelfs deze One Remote Control kun je netjes in de la laten liggen. Met de komst van de Smart View app, kun je je televisie bedienen vanaf je smartphone of laptop. Het ene scherm bedient het andere dus. Zo regel je eenvoudig het volume, de zender of het smart-aanbod. De telefoon krijgt met de app dezelfde gebruikersinterface als je televisie. Terwijl jij verder kijkt op de televisie, scrol je op je telefoon door de rest van het aanbod en schakel je nog sneller en makkelijker over naar iets nieuws. Wil je een filmpje, foto’s of muziek vanaf je laptop of smartphone op je televisie afspelen? Dankzij deze app kost ook dat geen enkele moeite meer.

De beste plek

Wil je een mooie film kijken, dan zit je het liefst midden voor de televisie. Maar een avond echt ontspannen, doe je juist op het deel van de bank met hocker. Precies: aan de zijkant van de bank. Met een curved tv zit je altijd goed voor het beeldscherm. Het gebogen scherm zorgt voor een ruime kijkhoek, zonder vervormingen. Heb je een televisie die gebruikt maakt van ‘quantum dots’, zoals de Qled, dan ben je ook nog eens verzekerd van heel heldere kleuren.

Onzichtbare verbindingen

De televisie staat vaak centraal in de woonkamer en moet dan ook perfect integreren in jouw levensstijl en interieur. Een mooi design vanuit elke hoek, dat is wat we willen. Een wirwar aan bedrading hoort daar niet bij. Daarom bedacht Samsung de Invisible Cable. Eén enkele transparante kabel die nauwelijks opvalt. Al je randapparatuur sluit je aan op de One Connect Box, die je samen met de andere bronapparaten in een kast kunt verbergen. Mooi uit het zicht. Doordat de Invisible Cable verkrijgbaar is tot een lengte van 15 meter, heb je volop vrijheid bij het inrichten van jouw woonkamer.

Strak tegen de muur

Nu de afstandsbedieningen zijn opgeruimd en er geen storende draden meer te zien zijn, rest er nog maar een ding: hoe hang je de tv zo strak mogelijk tegen de muur. De oplossing is eenvoudig: dat doe je met de No Gap Wall-Mount die ervoor zorgt dat je de tv ophangt zonder tussenruimte. De installatie is snel en eenvoudig. Je installeert de muurbeugel, bevestigt de ophangkit aan de tv en hangt de tv aan de muur. Hangt de televisie wat schuin? Niks aan de hand: je kunt hem tot 6° corrigeren, zonder nieuwe gaten te boren. De muurbeugel kan ook tot 15° naar voren worden gekanteld, zodat je perfect beeld hebt, ook als je de televisie iets hoger hangt.

Bron: in samenwerking met Samsung

nog meer: Smart Home