WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Masterclass: smart kitchen

In masterclass #1 heb je geleerd wat we verstaan onder een smart home, in masterclass #2 leerde je hoe een smart huishouden je tijd kan besparen en in masterclass #3 vertelde Kirsten alles over smart entertainment en audio. In deze laatste masterclass vertelt Kirsten Jassies, online expert, over een smart kitchen. Wat stel jij je daar eigenlijk bij voor? Bekijk de video! (promotie)

Masterclass #4

Bekijk hieronder de masterclass waarin Kirsten je alles vertelt over een smart kitchen.

In het kort:

– Een slimme keuken helpt je bij het kopen van voedingsmiddelen maar ook bij het voorbereiden en het maken van eten. Ook op afstand.
– Er zijn veel apparaten die voor een smart kitchen zorgen. Denk bijvoorbeeld aan een slimme koelkast, vaatwasser, magnetron en kookplaten. Maar er is ook een nieuw type slimme apparaten, zoals 3D-printers voor voedsel en zelfs thuis-brouwerijen voor bier. En een slim koffieautomaat zorgt ervoor dat de koffie klaar is als jij opstaat!
– Bij slimme apparaten in de keuken hoort ook een systeem om ze te bedienen. Veel apparaten hebben een eigen app, maar er zijn ook systemen die alles aan elkaar koppelen, zoals de Samsung Smart Home app.
– De smart oven kan niet ontbreken in een slimme keuken. Je kunt je smartphone gebruiken als afstandsbediening voor de oven, zodat je niet steeds naar de keuken hoeft te lopen. En door de hittesensor kun je altijd zien hoe warm de oven is. Ook kun je bijvoorbeeld de oven alvast voorverwarmen als je nog niet thuis bent.
– De Family Hub is de koelkast van Samsung die het middelpunt van de keuken vormt. Als je ‘s ochtends opstaat kun je in de digitale agenda zien welke afspraken iedereen heeft. Als je na je werk boodschappen doet en vergeten bent of je nog extra melk nodig hebt, kun je via je smartphone in de koelkast kijken wat je in huis hebt. Tijdens het koken kun je het scherm gebruiken als receptenboek.

Voorbeelden van smart things:

– Een smart oven.
– 3D printers voor voedsel.
– Een slim koffiezetapparaat.
– De slimme family hub koelkast.

Linkjes:

– Meer weten over een slimme koelkast en oven?

Bron: in samenwerking met Samsung

nog meer: Smart Home