Dé tv voor designliefhebbers

beeld vtwonen Beeld

Gemiddeld staat hij drie uur per dag aan, de andere 21 uur is het niet meer dan een groot zwart beeldscherm. De televisie. Een doorn in het oog van veel mensen. Tot nu. Want wie wil er nou niet zo’n Serif tv in huis hebben? Eindelijk een tv die in elk interieur past. (promotie)

Lees verder onder de advertentie

Een tv voor elke stijl

De Serif tv is een design tv die je gewoon in huis wílt hebben, ongeacht jouw woonstijl. Het ontwerp is zo doordacht dat hij overal past. Houd je van Scandinavisch design, dan kies je de witte versie, terwijl donkerblauw prachtig staat in een wat stoerder, industrieel interieur. Houd je juist van wat meer lef? Ga dan voor een rode tv.

Waar zet jij hem neer?

Nog zoiets slims: je kunt de Serif op elke gewenste plek neerzetten. Het scherm kun je op zijn lijst plaatsen, waardoor hij bijvoorbeeld in de boekenkast vrijwel niet opvalt. Heb je hem liever als eyecatcher midden in de ruimte, dan plaats je hem op vier pootjes. Om te voorkomen dat je dan tegen de aansluitingen aan de achterkant aankijkt, is deze kant bedekt met een geweven stof.

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

Beauty met brains

Maar de televisie is veel meer dan een mooi ontwerp. Het is een beauty met brains, want Samsung zorgde ervoor dat de Serif niet onderdoet voor elke andere smart tv. Wat hem wel onderscheid is de prachtige Curtain Mode die ervoor zorgt dat alle smart tv-functies verdwijnen achter een transparant gordijn als je de tv op stand-by zet.

De Bouroullec broers

We danken deze beauty aan de Franse broers Bouroullec, een succesvol designduo uit Parijs. Hun ontwerpen variëren van gebruiksvoorwerpen als woon- en kantoormeubelen en -accessoires tot architecturale projecten. De broers werken onder andere voor woonmerken Hay, Vitra en Kartell.

Samsung merkte ook dat veel mensen het zwarte vlak in de woonkamer een doorn in het oog vonden. Daarom wilde zij een tv ontwikkelen met de allure van een designobject. Het bedrijf nam contact op met Ronan en Erwan Bouroullec met de vraag of zij een ontwerp wilden maken. Ze namen de uitdaging aan, en zeg nou zelf: het resultaat mag er zijn!

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

En nu jij

Naast de Serif tv heeft Samsung een heleboel slimme producten die jouw leven én huishouden makkelijker maken. Bijvoorbeeld een slimme koelkast en oven. Benieuwd hoe je je tv en audio een plek in huis geeft? Dat lees je hier.

Bron: in samenwerking met Samsung

Lees verder onder de advertentie