WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Dé truc voor slim wassen en drogen

Er komen steeds meer smart-oplossingen voor alledaagse huishoudelijke klusjes. Ook voor de was! Ideaal, want hoe fijn is het om na je werk of een dagje uit thuis te komen, wetende dat de was al is gedraaid en dat je hem nu alleen nog in de droger hoeft te stoppen? (in samenwerking met Samsung)Samsung addwash en droger

Intelligente wasmachine

Tegenwoordig kun je de wasmachine op afstand besturen via je mobiele telefoon. Dat betekent dat je de machine kunt starten op elk gewenst moment, ongeacht waar jij zelf bent. De AddWash van Samsung is zo’n wasmachine, die bol staat van dit soort handige oplossingen. Via de Smart Home app, kies je een uurtje voordat je bijvoorbeeld vanaf je werk wilt vertrekken een van de geavanceerde programma’s en je start de machine. Dat betekent schoon en fris wasgoed als je thuiskomt. En wat is er fijner dan dat?

Er kan nog meer bij!

De AddWash heeft overigens nog een heel fijne extra: deze machine heeft een extra klepje in de deur, waardoor je wasgoed kunt toevoegen als het programma al bezig is. Handig voor die vergeten sok of voor een handwasje dat je wel wilt laten mee-centrifugeren met de rest van de was. Was toevoegen is slechts een kwestie van de machine op pauze zetten en het slimme klepje in het deurtje gebruiken.

Energiezuinige held

Zou je graag milieuvriendelijker willen wassen? Ook dat kan. Maak eens gebruik van de Eco Bubble functie: de machine mengt water met wasmiddel en blaast het als schuim de trommel in. Fijn, want schuim wordt 40 x sneller opgenomen in het wasgoed. Hierdoor kun je op lagere temperatuur wassen en bespaar je energie.

En nu, hup in de kast

Die schone was wil je natuurlijk droog opruimen en het liefst zo snel mogelijk. De DV5000, DV6000 en DV8000 drogers van Samsung zijn de oplossing. Met Smart Control kun je de droger op afstand aansturen en controleren via je app. Zo kun je de temperatuur instellen, je favoriete programma’s kiezen, meldingen ontvangen en het energieverbruik in de gaten houden.

Veilig voor je kleding

Maar deze drogers zijn nóg intelligenter. Zo beschikken ze bijvoorbeeld over Optimal Dry: een intelligent droogsysteem met sensoren die de vochtigheid en temperatuur registreren en aangeven wanneer de warmtewisselaar gereinigd moet worden. Het past de droogtijd voortdurend aan voor het beste resultaat, maximale bescherming van je kleding en een minimaal energieverbruik. Wil jij je kleding alleen even luchten? De Air Wash-technologie verwijdert geurtjes en verfrist je kleding met hete lucht in plaats van water of wasmiddel. Slim!

Bron: in samenwerking met Samsung

nog meer: Smart Home