kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Blogger &stijl test de Serif tv

Een tv in huis… Het blijft toch een lelijk object. Groot en log en zwart of zilver. Het staat ontzettend in beeld, vind ik. En dat vind ik niet zo fijn. Als ik fotografeer, manoeuvreer ik er altijd precies om heen of ik zet hem aan de kant. Want ik wil hem niet in beeld hebben. Soms denk ik wel eens: “We doen de tv eruit!” Zou ik daar met de Samsung Serif tv anders over denken? (promotie) Enstijl test Samsung Serif TV

Enstijl test Samsung Serif TV

Onmisbaar

Maar ik kan het onze drie jarige zoon niet aandoen om zijn tv-momenten van hem af te pakken. Hij kijkt nogal graag naar Frozen en zingt en danst dan mee. En eerlijk gezegd kan ik de tv zelf ook niet missen. Hoe fijn is het om na een lange dag een serie aan te zetten en de hele avond op de bank te hangen? Ook wij kijken alleen maar series of films op Netflix. Dit ook omdat de kabel voor de kabeltelevisie niet lang genoeg is nu we de inrichting van de woonkamer hebben omgegooid. Ook weer een esthetisch gebeuren. Maar ook omdat er zo wel genoeg aanbod is om onze tv-avonden mee te vullen.

Serif tv

Waarom kan een tv niet altijd zo mooi zijn als de Serif tv van Samsung? Het nieuwste paradepaardje van Samsung is ontworpen door Rowan en Erwan Bouroullec. Het strakke design is prachtig en hij is er in verschillende maten en kleuren en dus ook in het wit! Hoera! Dat past dus wel helemaal in ons interieur! Het prachtige, strakke design past in elk interieur. Als je de tv van de zijkant bekijkt, zie je de letter ‘I’ van het lettertype Sans Serif.

Enstijl test Samsung Serif TV

Een mooi object

Wat ook zo leuk is: je kunt het ook als een losstaand meubel zien, deze tv. Je kan hem makkelijk oppakken en verzetten en de pootjes zorgen ervoor dat het een meubel op zich is. Vaasje erop en hij blend helemaal in het interieur. Het is ook een mooi object als je hem niet in gebruik hebt als tv.

Knisperend haardvuur

Ken je die filmpjes van een knisperend haardvuur? Als je die op deze tv draait, is het echt net alsof je een hele moderne haard in huis hebt. Lekker kitsch en niet echt natuurlijk, maar het komt aardig in de buurt en ik doe het ervoor! We hebben al heel wat avondjes bij “het haardvuurtje” gezeten, mijn zoontje en ik!

Enstijl test Samsung Serif TV

Met deze mooie tv kunnen we toch van tv kijken blijven genieten, zonder dat het stoort in huis. En we hebben er een design item bij. Ik ben fan!

Benieuwd naar hoe je je tv en audio een plek in huis geeft? Dat lees je hier.

Bron: tekst en beeld: Sanne Pol (&stijl) | in samenwerking met Samsung

nog meer: Smart Home