WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

5 kerstcadeaus die het je in 2018 makkelijker maken

Jouw verlanglijstje? Daar hoef je vast niet lang over na te denken. Deze topcadeaus zijn niet alleen bijzonder praktisch, ze zijn ook smart en zorgen er daardoor voor dat je in 2018 meer tijd overhoudt om leuke dingen te doen. (in samenwerking met Samsung)

1. Hulp in huis

Stofzuigen is vanaf nu een fluitje van een cent. Neem nou de Powerstick van Samsung –een snoerloze steelstofzuiger. De stofzuiger is heel flexibel, waardoor je elk hoekje met gemak stofvrij kunt maken. Ben je toe aan wat meer delicaat werk, dan haal je eenvoudig de kruimeldief uit de steel, waardoor de stofzuiger ineens een heel handzaam formaat heeft.

Schrap je stofzuigen liever helemaal van je to-do-lijstje? Vraag dan de Powerbot aan de Kerstman. Deze slimme robotstofzuiger programmeer je zo dat hij altijd de meest optimale route door de woonkamer neemt. Zo kom je elke dag thuis in een stofvrije woning.

2. Multifunctioneel

Gebruik je graag je tablet in de keuken voor het opzoeken van recepten of het kijken van een serie tijdens het koken? Dan wil je daar wel een fijne standaard voor. De Eva Solo Smart Mat neemt niet veel ruimte in en werkt als standaard voor mobiele telefoons en tablets. Ben je klaar met koken, dan gebruik je de mat als onderzetter om de tafel tegen de hete pan te beschermen.

3. Versleuteld

Zoeken naar je huissleutels? Daar hoef jij straks geen minuut meer aan te besteden. Vanaf nu open jij de voordeur met je telefoon. Sterker nog, als je, met je telefoon, binnen vijf meter van de deur bent, opent het slimme Danalock V3 Bluetooth slot automatisch. En heb je je telefoon een keer niet bij je, is er ook geen probleem, dan ontgrendel je het slot ‘gewoon’ met de sleutel. Je kunt via de app meerdere telefoons (tijdelijk) toegang geven tot je woning.

4. Koffie per app

Espresso, lungo, ristretto… Waar heb jij morgenochtend trek in als je uit bed komt? De Krups Nespresso Prodigio zorgt ervoor dat er een bakkie troost voor je klaar staat zodra je opstaat. Slaap je uit en weet je daardoor niet precies hoe laat jouw koffie klaar moet staan? Geen punt. Stop het juiste cupje ’s avonds alvast in het apparaat en schakel de machine in met een app op je telefoon, zodra je wakker wordt.

5. Mooi & praktisch

Deze bureaulamp Hektar van Ikea is geïnspireerd op oude fabriekslampen. De stoere matte buitenkant van de kap staat in contrast met de glanzende binnenkant. Maar de bureaulamp heeft meer dan fijne looks. Je kunt je telefoon er draadloos mee opladen. Leg je telefoon op de lampvoet en de rest gaat vanzelf. Voor telefoons die niet zijn voorzien van de juiste technologie, verkoopt de winkel telefoonhoesjes op maat die jouw telefoon klaarmaken voor een draadloze toekomst met volle batterij.

Bron: in samenwerking met Samsung

nog meer: Smart Home