WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Een lust voor het oog: 6 koffietafelboeken die je interieur verrijken

Geef je het interieur graag een chique uitstraling? It’s all about the details… Koffietafelboeken zijn een mooie manier om je eigen stijl extra te benadrukken. Ze laten zien wat je inspireert en waar je je mee bezighoudt. Bovendien zijn ze een lust voor het oog.

koffietafelboeken

1. 200 jaar fotografie

In 200 jaar in fotografie vind je ruim 750 iconische beelden, gevat in zo’n 15 thema’s. Het thema oorlog & opstand vind je misschien een doorn in het oog, maar je kunt ‘m gegarandeerd open laten liggen bij de thema’s mode & trends, wonen & gebouwen en beroemd & berucht. Met een mooie omslag als deze kun je het koffietafelboek ook gewoon dicht laten, want de buitenkant mag zeker gezien worden.

2. hkliving lookbook

Liefhebbers van het merk hkliving kunnen hun collectie koffiekopjes, mokken en borden nu uitbreiden met een zuurstokroze koffietafelboek. Het bevat pagina’s vol afbeeldingen van hebberigmakende items uit de collectie van 2022/2023, vastgelegd in zowel sfeer- als productfoto’s. Dit boek knalt in je interieur en dient dan ook als een echte eyecatcher op de koffietafel.

3. Peter Lindbergh

Fashionista’s opgelet, want dit is hét koffietafelboek onder de koffietafelboeken voor jullie. In dit gloednieuwe boek over de Duitse fotograaf Peter Lindbergh worden zo’n 300 van zijn modebeelden getoond. Daar hoort de wereldberoemde White Shirts Series natuurlijk ook bij. Net als portretten van grote namen als Giorgio Armani, Jean-Paul Gaultier, Karl Lagerfeld en Yves Saint Laurent.

4. Tulum Gypset

Gek op kleur en reizen? Dan kun je je hart ophalen met dit boek over Tulum, de zeer geliefde en fotogenieke vakantiebestemming. Het Mexicaanse Tulum is de plek bij uitstek voor mensen die houden van een hippie levensstijl en kenmerkt zich door de vele stranden, beeldschone natuur en kleurrijke huizen. Dit boek bevat daar de mooiste afbeeldingen van en fleurt iedere hoek in huis direct op.

5. The Maverick Soul

Een echt bladerboek, dat direct de interesse wekt wanneer je oog erop valt. Een van de koffietafelboeken die ook leuk is voor visite, dus leg het lekker in het zicht. The Maverick Soul opent de deuren naar 25 authentieke Boheemse huizen, van artiesten en muzikanten tot schrijvers, acteurs en stylisten. De prachtige huizen staan in stijlvolle steden als Parijs, Londen, Sydney en New York en bieden tonnen inspiratie.

6. Bon voyage

Droom je over op vakantie gaan? Dan is bladeren door dit boek een perfecte bezigheid tijdens het drinken van een kopje koffie. Het Bon Voyage: Boutique Hotels Conscious Traveler-boek laat zien dat excellente gastvrijheid en duurzaam reizen hand in hand kunnen gaan. De hotspots zijn verzameld door de Franse reisjournalist Clara Le Fort, met een pracht van een boek als resultaat.

Speciaal voor je koffietafelboeken…

nog meer: shopping