WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Hier shop je dé fauteuils van dit moment

De fauteuil: eigenlijk heeft bijna iedereen hem wel thuis staan. En dat is niet gek, want dit meubel is altijd stijlvol en geeft je daarnaast het nodige comfort. Of je er nu in leest of in wegkruipt tijdens het tv-kijken, mooi moet hij sowieso zijn. Daarom gingen wij op zoek naar de fauteuils van dit moment. Kijk je mee?

vtwonen weer verliefd op je huis aflevering 1 seizoen 13 | stylist Fietje in Apeldoorn

Benieuwd naar de rest van dit mooie huis? Kijk dan gerust even binnen.

Webbing

Als we kijken naar trends van nu is de duidelijke winnaar ‘webbing’. Daarom kon dit natuurlijke gevlochten materiaal absoluut niet ontbreken op de lijst met fauteuils van dit moment. Zuiver heeft een schitterende stoel genaamd ‘Spike‘ in hun collectie, waar dit materiaal perfect tot zijn recht komt.

Bouclé

Een andere trend die we veel zien de laatste tijd, is het gebruik van bouclé. Deze mooie teddy-achtige stof is perfect voor een fauteuil, want het is heerlijk zacht. De Rico Bouclé van Ferm Living laat zien hoe het moet. Wat een prachtige rondingen!

Meer fauteuils

Naast deze twee trends zien we veel ronde vormen en luchtige designs. Ook de klassieke stijl is nog steeds helemaal van nu. Kortom: met de fauteuils van hieronder zit je altijd goed. Letterlijk!

nog meer: shopping